Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó a férjemnek ez a rossz házasság, miért nem hagy békén?
Lelkileg és fizikailag is bántott, ebbe most nem mennék bele mélyebben.
Elhagytam, de még nincs minden nálam, vissza kell majd mennem valamikor.
Továbbra is szívecskés-bájolgós üzeneteket küld, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. Kértem, hagyjon békén, erre mit csinál? Támad, durva kijelentéseket tesz stb. Majd utána kezdődik minden elölről. Először a kedves feleségem szöveg, majd az én reakcióm után a mocskolódás, amiben leírja, hogy ilyen meg olyan vagyok.
Kérdésem az, ha igazából neki sem jó ahogy mi vagyunk, akkor miért nem hagy békén? Ha pedig vissza akar kapni, miért nem a problémák gyökerétől kezdi szépen és intelligensen?
Ennyire nem fogja fel, hogy miatta jöttem el 2 hónapja?
Köszönöm.
Ez természetes reakció?
Eddig egyetlen kapcsolatomban sem így reagáltak, hanem gyere oldjuk meg, próbáljuk meg, többet nem bántalak stb.
Te miről beszélsz?
Szó nélkül?!
1,5 évig tűrtem és folyamatosan jeleztem, hogy mi a problémám.
A gond az, hogy a közösen bérelt lakásban vannak még cuccaim. Egyelőre nem tudok kiutazni a korlátozások miatt.
Tehát sajnos nem lezárt a történet, bosszúálló típus :(
Kifogás. Ha zavarna, hogy keres, simán letiltanád.
A cuccaidért bármikor elmehetsz, hiszen közös lakás. És legfeljebb addig, amíg dobsz egy üzenetet, hogy "holnap 8-kor megyek a cuccaimért", addig feloldod.
Mi van, ha kidobja a kukába a dolgaimat addig?
Amúgy már írta, hogy eddig meg addig vigyem el a cuccaimat, mert ő fizet, tehát ő mondja meg.
A lakást a kettőnk nevén van, együtt vettük ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!