Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férjem válni akart,utána mégsem?
A férjem akart válni tőlem.En szeretem ő már engem nem./Ezt ő mondta/2 hónapja vagyunk külön.Az anyjával él,más nő még nem jött a képbe.Furamódon ő akart válni.Én elmentem ügyvédhez kikértem a papirokat 2 gyerek van.Kezdetben nem látogatta majd mikor én odavittem rátámadt a gyerekeire hogy utána nyomoznak.A lényeg hogy nem említi már a válást ő csak utána kérdezett,ügyvédnél nem volt.Különél haza jönni nem akar.Mire vár vajon?Én nem beszélek vele,úgy gondoltam kicsit hagyni fogom.Lehet átgondolja?Borzalmassan haragszik rám mert az egész családja engem pártolt ki és mindenki a válás ellen van.De felnőtt ha akar válni miért nem teszi meg?Ki érti ezeket a férfiakat?Vajon mi járhat a fejében?
Járt valaki igy?Mi az ami haza húzná?
#1-nek igaza van.
A másik meg, hogy szerintem simán lusta, még ezért sem képes tenni.
mérges rád, elégedetlen, múltbeli sérelmein ül, nem szeret, de lépni se tud, nincs másik ház, nincs új nő, nincs pénze új életet kezdeni, magába van zuhanva, ezért tolja el a gyerekeit is. KRízisben van és nem tudja megoldani. hagyjad békén, alakítsatok ki egy működő rutint, mintha már elváltatokvolna, pl. hetente vigyed a gyereket, osszad le a fizetnivalókat amit neki csak meg kell csinálnia, és ne beszéljetek többet a válásról stb.
Előbb utóbb kilábal és dönt majd, de biztos hogy nem akar már téged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!