Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Férjem válni akart,utána mégsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjem válni akart,utána mégsem?

Figyelt kérdés

A férjem akart válni tőlem.En szeretem ő már engem nem./Ezt ő mondta/2 hónapja vagyunk külön.Az anyjával él,más nő még nem jött a képbe.Furamódon ő akart válni.Én elmentem ügyvédhez kikértem a papirokat 2 gyerek van.Kezdetben nem látogatta majd mikor én odavittem rátámadt a gyerekeire hogy utána nyomoznak.A lényeg hogy nem említi már a válást ő csak utána kérdezett,ügyvédnél nem volt.Különél haza jönni nem akar.Mire vár vajon?Én nem beszélek vele,úgy gondoltam kicsit hagyni fogom.Lehet átgondolja?Borzalmassan haragszik rám mert az egész családja engem pártolt ki és mindenki a válás ellen van.De felnőtt ha akar válni miért nem teszi meg?Ki érti ezeket a férfiakat?Vajon mi járhat a fejében?

Járt valaki igy?Mi az ami haza húzná?

2020. okt. 19. 04:32
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nem húzza haza semmi, csak így nem kell gyerektartást fizetnie, és nincs vagyonmegosztás.
2020. okt. 19. 05:12
 2/7 anonim ***** válasza:
92%

#1-nek igaza van.

A másik meg, hogy szerintem simán lusta, még ezért sem képes tenni.

2020. okt. 19. 05:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Ja elfelejtettem irni,higy a számlák nagyrészét ő fizeti.Igy rosszabbul jár mintha válna.
2020. okt. 19. 06:04
 4/7 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem teljesen mindegy, mit akar a férjed. Az a kérdés, hogy Te mit akarsz csinálni? Vársz egy olyan pasasra, aki már nem szeret vagy nem vársz tovább?
2020. okt. 19. 06:13
 5/7 anonim ***** válasza:
89%
Lusta.
2020. okt. 19. 06:19
 6/7 anonim ***** válasza:

mérges rád, elégedetlen, múltbeli sérelmein ül, nem szeret, de lépni se tud, nincs másik ház, nincs új nő, nincs pénze új életet kezdeni, magába van zuhanva, ezért tolja el a gyerekeit is. KRízisben van és nem tudja megoldani. hagyjad békén, alakítsatok ki egy működő rutint, mintha már elváltatokvolna, pl. hetente vigyed a gyereket, osszad le a fizetnivalókat amit neki csak meg kell csinálnia, és ne beszéljetek többet a válásról stb.

Előbb utóbb kilábal és dönt majd, de biztos hogy nem akar már téged.

2020. okt. 19. 09:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem derül ki, hogy miért akar válni, de valószínűleg, hogy az anyagiak miatt nem tud dönteni. Kilátástalannak érzi a helyzetet, nem akar az anyjánál lakni, de veled sem. Én segítenék neki pakolni.
2020. okt. 19. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!