Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ideiglenes gyermekelhelyezést kértem megkaphatom?
Válófélben cagyok még nem volt meg az eldő tárgyalás de már megy a harc a férjem kérte az ideiglenes gyermekelhelyzést és a bíróság elútasította. ezért én is kértem az ideiglenes gy ,elhelyzést minkét gyerekkel engem is elútasítanak?
Közös háztartásban élünk de nincs kommunikálás semmi ,levegőnek néz és a gyerekeket nem tudom nevelni ha én A mondok ő vagy nem szól vagy B mond.Önkényesen elviszi mindig őket nem tudok programokat szervezni,ha főzök akkor is hordja a kaját a gyerekek csak válogatnak miből egyenek.Nem szólva arról ő vállalkozó és sokkal jobb anyagi helyzetben van mint én és el is kényezteti gyerekeit.Én nem szeretném ha a gyerekeim a pénz miatt az apjukat választanák ,mert én vagyok az aki gondoskodik róluk.Én örülök hogy foglalkozik velük csakhogy eddig kellett volna tennie.Jelzem egy öntörvényű ember és mindig ő neki volt szava ebben a házban.Ezt 19 évig bírtam és most elválok.de én nem akarok harcolni én meg szeretnék békében egyezni de sajnos ő nem akar semmiben.
Ha albérletbe tudom vinni a gyerekeimet megkaphatom az ideiglenes gyermekelhelyezést?Évekig lehet így élni amíg el nem választanak.?Azok írjanak akik hasonló cipőben járnak.Én egy normális anya vagyok van munkahelyem és nagyon szeretem a gyerekeimet.
Köszönöm egy aggodó anya
Nő= gyerek és nem tartoznak össze, ennyi erővel a gyereknek válás után egy szülője lenne. A gyerek közös, a házasság pedig nem működik. Ez az utolsó válaszolónak szólt.
Figyelj, ha a gyerekeket megkérdezik és a nagyobb nem akar veled maradni, akkor nem tudom mit mondhatnék, akkor a gyereked döntött így, erről nem a férjed tehet, biztosan nem csak a pénz miatt, hanem szeretik az apjukat. Én viszont úgy látom a gyerekek egyformán szeretnek titeket. Talán megkérhetnéd a férjed a közös felügyeletre vagy ajánld fel a gyerekeknek, ők szerintem készségesen el fogják fogadni és szerintem az apjuknak is mondani fogják és mivel feltételezem ő is szereti a gyerekeit, bele fog menni a dologba. Én ezt tenném. Nektek is és a gyerekeknek is ez a legegészségesebb megoldás. Kívánom a mielőbbi helyes megoldást és kitartás!
Köszönöm a tanácsokat de sajnos nem beszél velem csak a gyerekein keresztül üzen nem engedi a gyerekeket pszihológushoz vinnem valósággal kisajátítja tőlem mindenben ellenem tesz ha kettesben vagyok a gyerekekkel rögtön hívja hogy nézzen vele tv_t. A nagyobbik fél tőle azért választja őt és az anyagiak miatt is ,a kisebbik pedig a kedvence és a kicsi ezt tudja és nem akarja hogy az apa megsértődjön.Nem tudom hogy élem túl mert egyszer el akartam költözni de nem sikerült nem jöttek a gyerekek.
Ő nem fog elmenni mert ott van a vállalkozása.Kérhetem hogy a láthatást szabályozzák mert most egy hétvégét nem tudok a gyerekekkel tölteni mindig eliszi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!