Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukák,titeket a gyerek szeretete hazahúzott?5hete vagyunk haragban.Velem csúnyán összeveszett.ez a 3 hét h külön élünk.Az anyjához ment,nő nincs a dologba.Nagyon megbántottam,beszélni se akar velem.Betelt nála a pohár ahogy mondja.
Betelt nála egyszerűen a pohár.Régebben a családjával nem voltam jóba.Érdekesmód kibékültem velük teljes napi a kontakt,és erre haragszik hogy éveken keresztül akkor miért nem tudtam megtenni.
Az anyósom aki tényleg egy sátán volt velem moat 100%ig kipártol.A sogornőm is.Senki nem.ad neki igazat.Arra várok hogy a haragja csillapodjon ha egyáltalán fog és talán visszajön.Mivel konkrét veszekedés nem volt ezért gondolom hátha...Apukák,ti haza mentetek már gyerek keve miatt??
Ez a sztori több sebből vérzik.
1. "Nagyon megbántottam,beszélni se akar velem.Betelt nála a pohár ahogy mondja." "Velem csúnyán összeveszett."
Először ezt írtad, utána meg ezt: "Mivel konkrét veszekedés nem volt ezért gondolom..."
Szóval: amíg nem írsz igazat, nem fogsz használható tanácsot kapni.
2. Többször hangsúlyozod, hogy nincs nőügye. Én ebben nem lennél ilyen biztos. Egy férfi nem fogja otthagyni a családját, a felépített életét, csak nagyonindokolot esetben.
3. A gyerek nem eszköz. Legfőképp nem a házasságod megmentésének az eszköze. Ha vissza akarod a férjed kapni, saját magad kell összekapnod, nem arra várni, hogy a gyerekek miatt majd visszamegy hozzád. Milyen jó is lehet egy ilyen csaláfban gyereknek lenni...
Azt még mindig nem írtad le, hogy mitől telt be nála a pohár.
De én férfiként azt mondom, hogy nincs az az isten, se ember, se gyerek, hogy egy ilyen esetben visszamenjek a feleségemhez.
Alapból arra várni, hogy a gyerekek miatt visszajön badarság. Ez nem oldja meg a köztetek lévő konfliktust. Te hibáztál, ezt ha beláttad és őszintén megbántad, akkor hívjad el egy kávéra valamilyen publikus helyen. Beszéljétek meg a dolgokat.
Amíg azon a szinten tartasz, hogy "egyszerűen betelt a pohár", nem fogsz semmit megoldani. Ez egy nagyon buta megjegyzés, jól mutatja, hogy azt gondolod, neked van igazad, sőt, valójában te vagy itt az áldozat. Ideje lenne átértékelni a dolgokat fejben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!