Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Férjemmel albérletben élünk, van egy két éves kisfiunk.

Itthon maradtam vele, nem adtam bölcsibe, majd jövőre megy óvodába, tehát én nem dolgozok, nincs bevételem (csak a családi pótlék meg a gyes 37.500)

Nagyon rossz a kapcsolatunk, férjem beadta a válópert, azt mondta, a gyereket is elveteti tőlem mert nincs munkám. Ez igaz, bár állományban vagyok még ott, ahonnan eljöttem szülni.

Anyámhoz tudnék menni lakni, amíg munkába tudok állni és intézni a bölcsit /ovit. De a válás során, a gyerekelhelyezésnél mit fognak figyelembe venni? Hogy nincs hol laknom, nincs fizetésem, tényleg el tudják venni tőlem a kisfiam??

2020. szept. 27. 13:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%
És a bíróság erre majd ugrik, hogy jobb lesz a gyereknek, mint a vér szerinti anyjával? Ugyan már. Jelentkezz be anyádékhoz, hogy van lakcímed, azt elmondhatod, hogy állományban vagy és mész vissza amint a gyerek betölti a hármat. A te anyád is tud rá vigyázni ha van valami.
2020. szept. 27. 14:35
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem veled marad a gyermeked.
2020. szept. 27. 14:43
 13/16 anonim ***** válasza:
85%

Nyugodtan mondhatod, hogy tevőd be tudod adni bölcsibe, anyukád is tud rá vigyázni és vissza tudsz menni dolgozni...függetlenül attól hogyan oldod meg.

Szerintem szinte nulla az esélye, hogy elvegyék tőled.

Kitartás!

2020. szept. 27. 14:57
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. szept. 27. 15:21
 15/16 anonim ***** válasza:
35%

13

Tevőd = te is

2020. szept. 27. 15:27
 16/16 anonim ***** válasza:

Mikor nálunk váltak,akkor anya kb 80.000Ftot ha keresett,elmentünk lakni anya, tesó,én a mamához.

Volt hol lakni,jartunk iskolába,volt mit enni. Természetesen anyuval maradtunk.

Azt nem tudom,hogy apa akart e minket, valószínűleg nem,de a házat szépen elintézte ami közös volt.

2020. szept. 29. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!