Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most mit csináljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit csináljak?

Figyelt kérdés

Férjemmel albérletben élünk, van egy két éves kisfiunk.

Itthon maradtam vele, nem adtam bölcsibe, majd jövőre megy óvodába, tehát én nem dolgozok, nincs bevételem (csak a családi pótlék meg a gyes 37.500)

Nagyon rossz a kapcsolatunk, férjem beadta a válópert, azt mondta, a gyereket is elveteti tőlem mert nincs munkám. Ez igaz, bár állományban vagyok még ott, ahonnan eljöttem szülni.

Anyámhoz tudnék menni lakni, amíg munkába tudok állni és intézni a bölcsit /ovit. De a válás során, a gyerekelhelyezésnél mit fognak figyelembe venni? Hogy nincs hol laknom, nincs fizetésem, tényleg el tudják venni tőlem a kisfiam??

2020. szept. 27. 13:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
46%

Igen, el. Azt nézik, hogy tudod-e biztosítani a gyerek számára a megfelelő ellátást. Lakhely és fizetés nélkül nem tudod.

Keressél fel egy ügyvédet.

Gyanítom, hogy ha anyád címére bejelentkezel és keresel munkahelyet, akkor jó esélyed van a gyerek megtartására, de az ügyvéd majd segít.

2020. szept. 27. 13:42
 2/16 anonim ***** válasza:
22%
És még sokan nem értik miért nem akarok gyereket se házasságot....
2020. szept. 27. 13:42
 3/16 anonim ***** válasza:
35%

#2 Minden eset más....

De én se akarok nyugi! Ez dühítő! Mondjuk az a lényeg, hogy a gyereknek legyen jó.

2020. szept. 27. 13:43
 4/16 A kérdező kommentje:
Tehát nem veszik figyelembe, hogy anyámnál tudunk lakni?
2020. szept. 27. 13:46
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
De figyelembe veszik. Nagyon pici a gyermek, ha nem vagy drogos, alkoholista, vagy kezelés alatt álló pszichés beteg, akkor szinte 100%, hogy neked ítélik.
2020. szept. 27. 13:50
 6/16 A kérdező kommentje:
Normális nő vagyok, csak már nem tudtam lenyelni a férjem taplóságát, hogy minden egyes hétvégén túlórázik, hogy 240km - rel több van az autóban, pedig csak dolgozni jár, negyed órányira a lakhelyünktől....
2020. szept. 27. 13:58
 7/16 anonim ***** válasza:
91%

Ne aggódj, a bìróságnak teljesen megfelel, ha anyudhoz viszed a picit, van fedél a feje felett, van mit ennie, és van ruhája. A bevételhez meg majd hozzájárul a "kedves apuka". Ezt hívják gyerektartásnak.

Mellesleg ha ő marad otthon a picivel, akkor ő nem fog tudni dolgozni, mivel egy két évest nem hagyhat otthon egyedül. Akkor neki lesz 37.500 a bevétele. Ezt amúgy végiggondolta? Mármint azt, hogy most ku.rva könnyen dobálózik azzal, hogy ő dolgozik és pénzt keres, mert TE vagy ott 0-24-ben a gyerekkel, és neki nincs más dolga. Látod, ezért nem fogja ő megkapni a gyereket, mert ennyire fogalma sincs arról, hogy mire van szüksége.

2020. szept. 27. 14:24
 8/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudja elvenni.
2020. szept. 27. 14:26
 9/16 anonim ***** válasza:
92%
Ezt azért dobta be, mert már megvan a csaj akinek a pótanyu szerepet szánja. Én a helyedben elmennék ügyvédhez, bár a bíróság nagy valószínűséggel neked fogja ítélni a gyereket a felügyelet azonban lehet közös. Nem lesz egy élmény vele.
2020. szept. 27. 14:26
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy beadja bölcsibe, vagy az anyja vigyáz rá.
2020. szept. 27. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!