Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt feleségem?

Figyelt kérdés
Elválunk lassan 5 éve.Nekem azóta új családom lett,a gyereket heti 3 napra elhozom,mellette fizetem a gyerektartást,és meg veszünk mindent amit kér a gyerek.Altalaban én veszem meg a nagyobb dolgokat ,telefon,cipő ,stb.Megis folyamatosan lejárat minket,hazudozik a családomnak ,hogy neki azért nincs párkapcsolata mert nálunk nincs apás hétvége 😂És nekem igazolni kell a nagyszülők felé ,hogy nem apashetvege hanem még hétköznapokon is elhozom a gyereket.Minden kudarcát ránk vetíti,és minden miattunk van.A pénzt egyetlen egyszer nem utáltam időben ,hanem 1 betéttel később akkor már azzal mocskolt be ,hogy nem fizetek gyt. És ez is a párom hibája.Probaltam vele beszélni de nem lehet letagadja ezeket a dolgokat.A paromrol is olyanokat kitalált ,hogy bántotta a lányomat.....( A bantas abban merült ki ,hogy a párom nem engedte asztalhoz ülni amíg nem mos kezet).De ezt is úgy mondta a nagyszülőknek ,hogy a parom bántsa a lányomat,szekalja dolgokkal .....Már ott tartunk mint az oviban ,hogy folyton bizonygatni,mert mindenképp megakarja utaltatni a páromat a családommal.Volt olyan is ,hogy amiért egy szülinapra minket hívtak meg nem őt ezért a gyereket hónapokig nem engedte oda a nagyszulokhoz.
2020. jún. 17. 11:20
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Aki azzal jön ,hogy ne foglalkozzunk vele ,próbáltuk ...de ez évek óta tart.
2020. jún. 17. 11:20
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Miért csinálja? Sértettség, féltékenység, frusztráció, amit rajtad él ki, közben a gyereket felhasználja, stb... Kitartást, lesz ez még rosszabb.
2020. jún. 17. 11:25
 3/16 anonim ***** válasza:
59%
Küld rá valakit, aki jól megdugja! Az a baja.
2020. jún. 17. 11:38
 4/16 anonim ***** válasza:
88%
Irigy, hogy neked van kapcsolatod, neki nincs. Most próbálja a tiédet is tönkretenni.
2020. jún. 17. 11:41
 5/16 anonim ***** válasza:
48%

Mi az, hogy megsértődik, ha nem őt hívják, hanem titeket?

Ember, neki már semmi köze a családodhoz! Attól még, mert van egy gyereke tőled, nem jogosult arra, hogy meg legyen hívva a családodhoz..

Nálunk a testvérem volt nője, a házunk közelébe sem jöhet, nemhogy még meghívjuk, csak azért, mert közös gyerek van..

Egyébként meg nem értem, hogy a családod miért beszél még egyáltalán vele, miért hisznek neki, mert ugye, ha nem hinnének, akkor neked nem kéne magyarázkodnod.

Ez meg, hogy mocskolja a mostani párodat, a legundorítóbb dolog a világon.

Féltékeny, hogy neked már van egy másik, neki meg nincs. Fogadja el és kész, mert ez nagyon szánalmas, amit csinál!

Egyébként meg, inkább örüljön, hogy fizetsz gyerektartást. Sokan nem fizetnek.

Azon nem gondolkoztál még egyébként, hogy magadhoz veszed a gyereket? Vagy próbáltad már?

És az ilyen szánalmas, életunt nők miatt nézik le a többi normális nőt is..

2020. jún. 17. 11:45
 6/16 A kérdező kommentje:
A nagyszülők ugyanúgy szeretik a lányomat mint a mostani paromrol a fiamat.Sajnos velük is ezt csinálja ,bosszút áll sokszor és nem engedi a gyereket oda ...Nekünk azzal nincs bajunk ha bemegy a családokhoz ,csak ne hazudozzon és ne sajnaltassa magát.Az ,H nem tud kialakítani párkapcsolatot az az ő hibája ,a hazzasagunk alatt sem adott magára,jó hogy van.Mellette akkora önbizalma van ,és lemez mindenkit mert ő diplomás .
2020. jún. 17. 11:55
 7/16 anonim ***** válasza:
84%

"Egyébként meg, inkább örüljön, hogy fizetsz gyerektartást. Sokan nem fizetnek."

Remélem, hogy majd Veled is megtörténik az, ami a kérdező ex feleségével. Függetlenül attól, hogy ebben a szituban ami felvan vázolva nem neki adok igazat. De a rosszindulatod , és butaságod kedves Válaszadó, borzasztó.

2020. jún. 17. 11:56
 8/16 A kérdező kommentje:
Lenéz* bocsánat
2020. jún. 17. 11:56
 9/16 anonim ***** válasza:
71%
Amúgy meghallgatnám a másik fél verzióját is...
2020. jún. 17. 11:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt hallgatnak ,hogy mennyire nehéz neki a 6 órás irodai munkája,nem jut semmire sem idelye...Szívesen odaadnam anyam számát beszélgess el vele.Csak panaszkodik ,hogy mennyire nehéz,heti 3 nap ha nálunk van is annyi a dolga....Más anyák két állásban dolgoznak,és nem panaszkodnak.
2020. jún. 17. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!