Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Miért csinálja ezt a volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt a volt feleségem?

Figyelt kérdés
Elválunk lassan 5 éve.Nekem azóta új családom lett,a gyereket heti 3 napra elhozom,mellette fizetem a gyerektartást,és meg veszünk mindent amit kér a gyerek.Altalaban én veszem meg a nagyobb dolgokat ,telefon,cipő ,stb.Megis folyamatosan lejárat minket,hazudozik a családomnak ,hogy neki azért nincs párkapcsolata mert nálunk nincs apás hétvége 😂És nekem igazolni kell a nagyszülők felé ,hogy nem apashetvege hanem még hétköznapokon is elhozom a gyereket.Minden kudarcát ránk vetíti,és minden miattunk van.A pénzt egyetlen egyszer nem utáltam időben ,hanem 1 betéttel később akkor már azzal mocskolt be ,hogy nem fizetek gyt. És ez is a párom hibája.Probaltam vele beszélni de nem lehet letagadja ezeket a dolgokat.A paromrol is olyanokat kitalált ,hogy bántotta a lányomat.....( A bantas abban merült ki ,hogy a párom nem engedte asztalhoz ülni amíg nem mos kezet).De ezt is úgy mondta a nagyszülőknek ,hogy a parom bántsa a lányomat,szekalja dolgokkal .....Már ott tartunk mint az oviban ,hogy folyton bizonygatni,mert mindenképp megakarja utaltatni a páromat a családommal.Volt olyan is ,hogy amiért egy szülinapra minket hívtak meg nem őt ezért a gyereket hónapokig nem engedte oda a nagyszulokhoz.
2020. jún. 17. 11:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
A mostani feleségem,dolgozik viszi a háztartást és hétvégén amikor a lányommal és a fiammal elmegyünk csavarogni sokszor bevallal lakás takarítást ,hogy több pénzünk legyen.Na az egyénnek ez derogalna ezért is lenézi ,hogy én nem egy diplomassal álltam össze.Neki a takarítás szégyen.
2020. jún. 17. 12:04
 12/16 A kérdező kommentje:
Én már felajánlottam ezt is és azt is,legyen nálunk egy hetet nála egy hetet, persze ez nem jó mert akkor nem kapna pénzt.A feleségem barátnői két gyerekkel együtt párt találtak ,és nem értem neki miért nem megy.Akkor biztos megoldódna ez a probléma.
2020. jún. 17. 12:09
 13/16 anonim ***** válasza:
0%
Kussolj már el !
2020. jún. 22. 19:54
 14/16 A kérdező kommentje:
Utolsó mi bajod van😂😂Talán te is ilyen vagy.
2020. jún. 22. 20:58
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Te meg idétlen a sok vihogó szmajliddal. Mint egy 15 eves. Kivanom hagyjon el a feleseged 5 even belul egy jobb paliért. Na csá
2020. jún. 23. 13:42
 16/16 A kérdező kommentje:
O jajj megkeseredett .Nagyon sajnálom ,hogy ilyen rosszindulatú vagy.Kivanom találd meg a boldogságot,de ezzel a mentalitással nehéz lesz.🙂🙂🙂🙂😂
2020. jún. 23. 19:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!