Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A minap kölcsönkértem párom telefonját, mert kellett egy telefonszám, hogy a burkolót fel tudjam hívni... Ahogy lapozgattam a híváslistát többször is láttam, hogy a kolléganőjével beszélt, volt 1 órás hívás is... Megkérdeztem tőle, hogy ez mégis micsoda? Együtt vannak? De azt mondta, hogy nem dehogyis, csak akkor telefonálnak egymásnak mikor a munkában kell valami és a másik a munkahely másik felén van... Ebben az az érdekes, hogy volt egy hajnal 3as hívás is... Azóta, hogy ezt észrevettem a telefonjában megint láttam a hívásokat... Szintén egy telefonszámot kerestem amire a párom engedélyt adott, tehát nem önkényesen kutattam a telefonjában... Azóta akárhányszor összekapunk a végére mindig arra lyukadunk ki, hogy biztosan megcsal, ő csak hebeg habog vagy nem is mond inkább semmit.... Szerintetek hagyjam a francba ezt az egészet? Mennyi az esély, hogy igazat mond?

#megcsalás #gyanús hívások
2020. márc. 23. 22:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet amúgy?Hogy jellemeznéd a kapcsolatot?Mióta vagytok együtt?Gyerek van?Ez így kevés info...
2020. márc. 23. 22:17
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem.ez elég egyértelmű. Tudom, hogy mit érzel, az én férjemnek is viszonya volt a kolléganőjével. Ismertem is a nőt, egyáltalán nem gyanakodtam rájuk, hiszen közös barátunk volt. Utólag visszagondolva, sokkal hamarabb rá kellett volna jönnöm...
2020. márc. 23. 22:19
 3/12 anonim ***** válasza:
93%

A hajnali 3 órás telefonhívás elég gyanús...erre azért nem nagyon van ésszerű magyarázat.

Szerintem hazudik.

33N

2020. márc. 23. 22:33
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem lenne a három órási, akkor hinnék neki, de így...

persze lehet rá észszerű magyarázat, attól függően, hogy mit dolgozik

A telefonáláson kívül más jel nincs? Pl. gyakori túlóra?

2020. márc. 23. 22:49
 5/12 A kérdező kommentje:
Elég sokszor összekapunk, általában az veri ki nálam a biztosítékot mikor képtelen megoldani egy itthoni feladatot, inkább csak ünnepekkor szokott túlórázni amúgy nem nagyon... Éjszakai műszakban dolgozik, néha nappal is, de a telefonhívás a hajnal 3 órási pont akkor volt mikor koncertre ment a kollégáival... Azt elmondta, hogy néha az ominózus kolléganője is elmegy... Egyszer találkoztam csak vele, egy szimpatikus csajnak tűnt... 10 évvel fiatalabb páromnál... De amióta megismertem egyszer sem találkoztam össze vele egy összejövetelen se...
2020. márc. 23. 22:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Amúgy 12 éve vagyunk együtt és van egy 9 éves fiúnk
2020. márc. 23. 23:19
 7/12 anonim ***** válasza:
45%

Amikor a koncertra ment,az a hajnal 3 orasi hivasa hany perces volt? Ha 1-2 oras,akkor valazeg nem talalkozott vele,kulonben 1 perces vagy rovidebb lett volna a hivas.

Illetve nagyon idegesen billentyuzarazna a telot. Nem adna oda.

Szerintem nem csal.

2020. márc. 24. 00:08
 8/12 anonim ***** válasza:
24%

Utolso vagyok: pont ma en is kolcsonkertem a pasim telojat,h burkolot hivjak. De en nem nezem meg ilyenkor a hivaslitat se semmit. Rogton visszaadom a telojat.

Amikor ugy erzem,h csal vagy csalt,akkor en is csalom valakivel.

Neked szexhianyod van,keress fiatal szeretoket. Lenyeg,h te jol erezd magad a borodben.

N

2020. márc. 24. 00:12
 9/12 anonim ***** válasza:
25%
8-asnak igaza van😂
2020. márc. 24. 01:57
 10/12 anonim ***** válasza:
tuti megcsal,meg 12 év alatt rádunt...
2020. márc. 24. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!