Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek megcsal? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A minap kölcsönkértem párom telefonját, mert kellett egy telefonszám, hogy a burkolót fel tudjam hívni... Ahogy lapozgattam a híváslistát többször is láttam, hogy a kolléganőjével beszélt, volt 1 órás hívás is... Megkérdeztem tőle, hogy ez mégis micsoda? Együtt vannak? De azt mondta, hogy nem dehogyis, csak akkor telefonálnak egymásnak mikor a munkában kell valami és a másik a munkahely másik felén van... Ebben az az érdekes, hogy volt egy hajnal 3as hívás is... Azóta, hogy ezt észrevettem a telefonjában megint láttam a hívásokat... Szintén egy telefonszámot kerestem amire a párom engedélyt adott, tehát nem önkényesen kutattam a telefonjában... Azóta akárhányszor összekapunk a végére mindig arra lyukadunk ki, hogy biztosan megcsal, ő csak hebeg habog vagy nem is mond inkább semmit.... Szerintetek hagyjam a francba ezt az egészet? Mennyi az esély, hogy igazat mond?

#megcsalás #gyanús hívások
2020. márc. 23. 22:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megcsal. Kézzel fogható bizonyítékod van rá. Mit vársz még, hogy rájuknyiss egy alkalommal? Nem mond igazat, ha zavarosan beszél az meg még inkább arra utal...
2020. márc. 31. 04:05
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdezõ!

Nem gondolom ha valaki megcsal valakit akkor azt vissza kell csalni mert az màr egymàs lecsonkìtàsa.

Ez utalàs volt az egyik vàlaszadònak.

Az a helyzet,hogy te leìrtàl pàr dolgot,de valòjàban nagyon kevés.

Testbeszéd és viselkedés elemzõként azt szeretném tanàcsolom,hogy elkezdett e felvenni új ruhàkat,külö bözõ öltözködési stìlus àtformàlja az egyént a màsiknak tetszõ vàltoztatàsra.

Tanàcsolom a kérdés ismétlést,lehetõleg egymàssal szemben étkezzetek,beszélgessetek.

Ha hazudik,nem mer a szemedbe nézni,kalandozik a szemeivel és mindez àlca,fel-le-jobbra-balra tekintés.Ha kérdezel bàrmit ami szàmodra gyanús,higgadtan tedd,majd pàr percet vàrj és kérdezz rà ugyanarra-itt sok minden el szokott dõlni.

De a testbeszédnek is sok elemei vannak.Gyorsan akar e végezni az étkezéssel mert ha igen,akkor rohanni akar az újabb kérdések alòl.

És bizony ha gyorsan beszélsz egy hazudòs emberrel,elfogja magàt àrulni.Az a kérdés is célravezetõk:Miért nem nézel a szemembe úgy mint régen? Úgy érzem manapsàg keveset foglalkozol velem szexuàlisan? Te hogy érzed? Nincs idõm"tele vagyok munkàval làthatod!te pedig:az embernek mindig arra van ideje akire szeretne hogy legyen!

Te legyél nyudodt és higaddt.Olcsò ember helyett dràgàbb embert kapunk!😊

2020. máj. 16. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!