Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Párom azzal fenyeget, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom azzal fenyeget, hogy megcsal, válni akarok de nem enged, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon fiatalon, 20 évesen mentem hozzá, van egy 6 éves kisfiúnk. Az utóbbi pár évben kezdtem elhidegülni tőle, viszont kötelességemnek éreztem lefeküdni vele, mert a férjem, de most eljutottam arra a pontra, hogy nemet mondok neki. De ez neki nem tetszik, volt hogy kényszerített, újabban meg azzal fenyeget, hogy megy a szeretőjéhez. Fél éve nem volt szex köztünk. Mondtam váljubk el, de azt mondta hallani se akar róla, vagy különben megyek az utcára, a gyerek meg nála marad. Vannak kapcsolatai a bíróságon, meg ügyvéd haverjai, félek tényleg elvenné a fiamat. Nincs hova mennem, anyukám már nem él, semmi pénzem nincs, mert nem kellett dolgoznom, és van szakmám, de munkatapasztalatom nincs. Nem tudom mihez kezdenék, ha tényleg az utcára tenne. Mit tegyek?

N/28

2019. aug. 13. 16:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
83%
Nem vagyok még ilyen téren annyira tapasztalt, de szerintem ha már van egy 6 éves kisgyerek nektek, akkor őszintén meg kéne beszélnetek ezt az elejétől a végéig, ha már nem is lesztek együtt ezek után, de a kisgyerek mindenféleképpen ott van és ő fogja megszenvedni ezeket a dolgokat, valamilyen okod csak van arra, hogy miért hidegültél el tőle, sajnálom hogy ennyi év után érzed így főleg miután már ott a gyerek is.
2019. aug. 13. 16:41
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Ezekkel nem lehet beszélni.

Egyébként bírom, hogy mindenki azt mondja beszeljetek meg amikor valaki egy pszihopatarol tesz fel kérdést.

Ezeket kerülni kell, nem beszélni velük.

Kérdező.

Te nagyon gyorsan keress munkát..

Gyüjtsd a pénzed.

Nem is kell beszámolni a ferjedbek hogy mennyi van.

Abba ne szólj bele, ha menni akar hát menjen a szeretojehez.

Te csak magaddal és a fiaddal foglalkozz.

Sokan vagyunk ilyen helyzetben.

És valahol magunknak köszönhetjük.

2019. aug. 13. 17:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Kié ház? Mikor vettétek?

Ügyvéd haverjaival kitörölheti a hátsóját, neked is lesz ügyvéded. Csak üres fenyegetőzés, amit művel.

2019. aug. 13. 17:23
 4/16 A kérdező kommentje:
Övé a ház, szüleitől kapta még a házasságunk előtt.
2019. aug. 13. 17:30
 5/16 anonim ***** válasza:
93%

Tökéletes példája az emberi hülyeségnek! A férj egy őrült pszichopata gennyláda ez tény, de te se voltál kifejezetten okos.

20 évesen férjhez menni (csak egy dolog), nem dolgozni, NULLA munkatapasztalat, erre gyereket vállalni, úgy hogy TELJES MÉRTÉKBEN függsz valakitől. Aki meg is csal, meg is aláz és neked semmi pénzed.

Nem akarok beléd rúgni, így is elég sok lehet a bajod, de az ilyen esetek lehetnének intő példák mások számára.

Gyűjts tegyél félre, ne mondd el neki.

Rokonokat, barátokat kérj hogy segítsenek ügyvédet találni, stb. Munkát is keress.

Készülj fel, ha adottak a lehetőségek válj. Ahhoz nem kell az ő beleegyezése.

2019. aug. 13. 18:01
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, te is tudod, hogy lejetetlen helyzetben vagy. Nincs hova menned, övé a ház, nincs kerested. Ügyvéd nélkül is neki ítélnék a gyereket, mert ő tudja biztosítani a szükségleteit.

28 éves vagy, csak van valami elképzelésed hogyan tovább? Most akkor keresel munkát? Vagy hogy gondolod, te elválsz, maradsz a házában és ő továbbra is eltart? Mindenképp az az első, hogy menj el dolgozni.

Őt is megértem, persze, hogy vágyik a szexre. Teljesen jogosan menne szeretőhöz, vagy adná be ő a papírokat a váláshoz, és akkor simán az utcára kerülnél. Az hogy nem teszi, jelentheti azt, hogy még érez irántad valamit, akkor meg talán meg lehetne próbálni helyre hozni ezt a kapcsolatot. A gyerek érdekében is ez lenne a legjobb.

2019. aug. 13. 18:02
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mást tenni, mint valahogy újra közel kerülni a férjedhez, de legalább is megpróbálni helyrehozni a kapcsolatotokat. Legalább is egyenlőre. Nagyon kiszolgáltatott helyzetben vagy, nincs hova menned, nincs jövedelmed. A férjedet is meg lehet érteni, hogy normális kapcsolatra vágyik. Elsőnek próbáljátok meg helyrehozni a dolgokat. Más ötletem nincs.
2019. aug. 13. 18:20
 8/16 anonim ***** válasza:
76%
A gyerek 6 éves, gondolom, ősszel iskolába megy. Azonnal keress munkát, bármit. Legyen saját bankszámlád. Gyűjtsd a pénzt. Össze kell gyűjts albérletre, kaucióra, és hogy legyen egy kis tartalék. Ez eltart majd egy ideig. Hadd menjen a szeretőjéhez, ne akadékoskodj. Légy kedves, nem mindegy, mit csinál? Te tervezd meg a menekülési útvonaladat. Aztán amikor egyenesbe jöttél: huss! Lépj le és add be a válást. Így már van esélyed, hogy neked ítélik a gyereket, ügyvéded neked is lesz.
2019. aug. 13. 20:23
 9/16 anonim ***** válasza:
91%

Könnyen mondják, hogy gyűjtsd a pénzt... én azt mondom, kétszer annyit gyűjts, mint amire szükséged van, ugyanis amit gyűjtesz, annak a fele a férjedé.

Amíg pedig nem tudod eltartani a gyereket, és max az utcára tudnád vinni, addig az apjánál biztosan jobb helye van.

2019. aug. 13. 20:38
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem irigyellek. Ha válásra kerül a sor, simán neki fogják ítélni annak ellenére, hogy a tagnál nagyon nincsenek rendben az "emeleten" bizonyos dolgok.

Saját lakás, stabil anyagiak, ügyvéd haverok, kapcsolatok. Ennél nem is kell több. Nagyon sajnálom, de leginkább a kisgyereket.

2019. aug. 14. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!