Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom azzal fenyeget, hogy megcsal, válni akarok de nem enged, mit tegyek?
Nagyon fiatalon, 20 évesen mentem hozzá, van egy 6 éves kisfiúnk. Az utóbbi pár évben kezdtem elhidegülni tőle, viszont kötelességemnek éreztem lefeküdni vele, mert a férjem, de most eljutottam arra a pontra, hogy nemet mondok neki. De ez neki nem tetszik, volt hogy kényszerített, újabban meg azzal fenyeget, hogy megy a szeretőjéhez. Fél éve nem volt szex köztünk. Mondtam váljubk el, de azt mondta hallani se akar róla, vagy különben megyek az utcára, a gyerek meg nála marad. Vannak kapcsolatai a bíróságon, meg ügyvéd haverjai, félek tényleg elvenné a fiamat. Nincs hova mennem, anyukám már nem él, semmi pénzem nincs, mert nem kellett dolgoznom, és van szakmám, de munkatapasztalatom nincs. Nem tudom mihez kezdenék, ha tényleg az utcára tenne. Mit tegyek?
N/28
Menj el akkor.
Vedd figyelembe a lehetoségeidet.
Azzal, hogy megcsal vagy nem csak meg.
Minden férfi megcsalja a feleségét.
Aki azt mondja , hogy nem az is.
Ha máshogy nem megy akkor legyél erős, játszd el a ferjednek hogy minden happy, és keress magadnak egy szeretőt.
Más lehetőséged nincs.
Hasonló patkánytól vált el a nővérem 23 év házasság után. Felnőttek a gyerekek és most végre jól érzi magát. Csak azt bánja, hogy nem lépett hamarabb, pedig ő mindig dolgozott, de félt az exétől. 2 évig volt még zaklatás, de amióta az exe ráébredt arra, hogy nincs tovább, azóta már zaklatás sincs. Az ilyen emberek csak addig érzik magukat erősnek amíg van kit elnyomni. Azóta az exe csak csúszik lefele a lejtőn, gyerekei nem akarnak szóba állni vele.
Sajnos sok nő félelemben él, pedig nem kellene, lelépni és soha vissza sem nézni!
Először is menj vissza a munka világába. Ne engedj a zsarolásnak, kezdj el gyűjtögetni, de ne szólj senkinek. Néha okosan is lehet elintézni az ilyen férgeket akik zsarolással, manipulálással, szeretőzéssel akarnak maguk mellett tartani egy nőt. Mindenképpen kérj segítséget akár barátnőtől is.
Sajnos te sem vagy más, mint itt jó pár aranyásó, aki úgy gondolja, hogy a férjed szemét, és szegény te. Elhidegültél, nincs szex, nincs érzelem, mit vársz? Mit fog mondani? Egyébként dühből mondta vszínű, s vszínű nem is ment el kvázni. Akkor miért fizetné a segged után a dolgokat? Értelmetlen, mert akkor inkább keres egy állandót, de nem így van. Szóval túlhúzott sajnálom szöveg a tiéd.
Elárulom, a nőkre is vonatkozik, ha cselekszel valamit, akkor felelősséggel tartozol érte. Tehát házasság:
- jóban, rosszban, örökké. Ezt fogadtad nem? Meg szeretnéd szegni, mert meggondoltad magad (elhidegültem), tehát viseld a következményeit.
- Eltartattad magad a férjeddel X évig, s megszeged a fogadalmad, hogy örökké. Mit vársz? Neked jár? Mi jár?
Elmondtam már milliószor, a mai kor nőinek nem való a házasság (tisztelet annak a pár százaléknyi emberként is tisztelhető nőnek), de itt is 14 válaszból 10 nő aki csak újjal mutogat másra, felelősséget hárít: csak a férfi, minden férfi megcsalja a másikat, a férfi hibája ha dolgozik, az is ha nem, az is ha van rajt sapka, az is ha nincs. Ilyen emberekkel nem lehet mit kezdeni, emberileg = 0. Hazudoztok, önzőek vagytok, és mikor szorul a hurok, akkor jajj szegény törékeny nők. Attól, hogy valaki nőnek születik, ugyanazok a szabályoknak (kellene) vonatkozni rá. Edd meg amit főztél. Nem tudod értékelni, hogy megadja nektek amire vágytok? Nem tudsz felnézni rá? Meguntad? Mi a lóizé kell, hogy képes legyen a mai világban egy nő hosszútávú kapcsolatra? Erre nem lehet mit mondani. A következőtől is elfogsz hidegülni 1-2 éven belül, majd megint majd megint. Tehát alkalmatlan vagy te IS a hosszútávú harmonikus kapcsolatra, úgy mint a nők 90%-a. Gyerekkel meg, fiatalon, szexre jó leszel bárkinek (ha jól nézel ki), de ennyi. Beállhatsz a tinderre az igazit keresők közé, s sírhatsz jópár évig utána, hogy mit tettél. De nem fogsz sírni, mert hibáztatni fogsz mindenkit, csak egyet nem: magadat...
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!