Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitani akarok vele, de fenyeget, mit tegyek?
egy eve vagyunk egyutt a baratommal, tonkretesz, mindenhogy. bant erzelmileg, direkt. akarhanyszor szakitani akarok/probalok vele, azzal fenyeget, hogy megoli magat.
o 18 eves, en 16
tudja az anyja, hogy ezt csinalja
nem latok mar semmilyen kiutat.
talpraeesett es hatarozott lany vagyok, de nem tudom mar mit tehetnek
kerlek, ne irjatok bunko kommenteket. mindent mindig meg tudok oldani, de o mar teljesen kikeszitett, egy iskolaba jarunk, lehetetlen elvagnom vele minden kapcsolatot. az anyja tudja, hogy ezek megtortennek, es nem csinal semmit, engem utal, a baratai is engem utalnak, mert o ugy allit be mindent, mintha en lennek az erzeketlen szar kocsog ember. mar szorongok miatta.
tenyleg segitsegert irtam ide. nem eleg az, hogy mondd meg neki azt’ tiltsd le mindenhol.
Hagyd ott, ilyen egyszerű...
Ha ennyire hülye akkor ez van, nem lehet ellene tenni semmit se, TE pedig NE tedd tönkre magad érzelmileg főleg azzal, hogy játékszerként bánik veled...
20/F
Annál inkább hagyd el.
Ha megöli magát max. egy hülyével kevesebb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!