Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szakitani akarok vele, de...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitani akarok vele, de fenyeget, mit tegyek?

Figyelt kérdés

egy eve vagyunk egyutt a baratommal, tonkretesz, mindenhogy. bant erzelmileg, direkt. akarhanyszor szakitani akarok/probalok vele, azzal fenyeget, hogy megoli magat.

o 18 eves, en 16

2017. szept. 26. 15:36
 1/10 anonim ***** válasza:
Legyél határozott és hagyd el! Ne keresd, ne adj esélyt hogy keressen! Csak zsarol érzelmileg. Nem fogja megölni magát. Jobb elkerülni az ilyen embereket!
2017. szept. 26. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:
elkezdi vagdosni magat, es mar nem az elso eset, hogy gyogyszereket is bevett es raivott
2017. szept. 26. 15:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Akkor is hagyd ott! Max mond el az anyjának, hogy figyeljen rá, vigye orvoshoz. Te nem szereted nem akarod tovább. Félsz hogy baja esik, azt nem akarod, de ennyi.
2017. szept. 26. 15:44
 4/10 A kérdező kommentje:

tudja az anyja, hogy ezt csinalja

nem latok mar semmilyen kiutat.

talpraeesett es hatarozott lany vagyok, de nem tudom mar mit tehetnek

2017. szept. 26. 15:45
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Jelezd a szüleidnek és az övéinek aztán kopjon le .Ehhez neked semmi közöd , a szomszédod sem zsarol azzal ha elköltözöl kinyírja magát ...
2017. szept. 26. 15:46
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem a te felelőséged, hogy mit tesz. Ne bántson! Fiatal vagy ahhoz, hogy idegileg kikészülj! Legyél határozott és minden kapcsolatot szakíts meg. Nem könnyű, tudom, de jobb lesz! Idővel neki is.
2017. szept. 26. 15:47
 7/10 A kérdező kommentje:

kerlek, ne irjatok bunko kommenteket. mindent mindig meg tudok oldani, de o mar teljesen kikeszitett, egy iskolaba jarunk, lehetetlen elvagnom vele minden kapcsolatot. az anyja tudja, hogy ezek megtortennek, es nem csinal semmit, engem utal, a baratai is engem utalnak, mert o ugy allit be mindent, mintha en lennek az erzeketlen szar kocsog ember. mar szorongok miatta.

tenyleg segitsegert irtam ide. nem eleg az, hogy mondd meg neki azt’ tiltsd le mindenhol.

2017. szept. 26. 15:50
 8/10 anonim ***** válasza:
A te érdekedben hidd el, hogy jobb ha minden kapcsolat megszakad. Suliban is. Ne legyél egyedül, hogy ne zsarolhasson. Ha fenyeget, zsarol (érzelmileg) szólj a szülőknek, de akár a rendőrségre is mehettek, hogy ők beszéljenek vele (ha zaklat) hogy fejezze be. Az kijózanítóbb lesz neki. Más leszerelési mód ilyennel szemben nincs. Te döntesz
2017. szept. 26. 15:58
 9/10 anonim ***** válasza:

Hagyd ott, ilyen egyszerű...

Ha ennyire hülye akkor ez van, nem lehet ellene tenni semmit se, TE pedig NE tedd tönkre magad érzelmileg főleg azzal, hogy játékszerként bánik veled...

20/F

2017. szept. 26. 16:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Annál inkább hagyd el.

Ha megöli magát max. egy hülyével kevesebb :)

2017. szept. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!