Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akartok elválni?
Figyelt kérdés
Az alábbi kérdés felvetette bennem azt az egyzsrű kérdést, hogy ki miért akar elválni?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__valas..
2020. aug. 21. 16:39
1/3 A kérdező kommentje:
*egyszerű
2020. aug. 21. 16:40
2/3 anonim válasza:
Miért nem olvasod el a rengeteg, "Ti miért váltatok el" kérdést és az arra írott válaszokat?
3/3 anonim válasza:
Nem szeretem a férjemet, ő sem engem, bár ezt sose vallaná be. Állandóan más férfiakról fantáziálok, rá meg rá se akarok nézni. Igazából sosem szerettem szerelemmel, csak egy kényelmes, logikus megoldásnak tűnt amikor összejöttünk. Szeretem, mint a gyerekeim apját de ennyi. Nincs szerelem, nincs szenvedély, nincs tisztelet, se megbecsülés. Semmi értelme. CSak a gyerekek miatt vagyunk még együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!