Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1 éves babával elválni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves babával elválni? Szabad ilyet tenni?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, nekem a gyerekkorom úgy telt hogy szembekötős anyám észre se akarta venni hogy apám folyamatosan kvázik, nőzik, nincs is otthon. Egyszer még voltunk úgy nyaralni hogy a szomszéd apartmanban volt a két fiatal szeretője! Még gyerekként (10 évesen) is észrevettem hogy apa átmegy abba a másik házba amíg anya napozik a tengerparton és kiabálnak a nénikkel. Akkor vált el anyám amikor mások is megtudták a dolgot, mert végigvitte a városon a 18 éves szeretőjét mindenki szeme láttára.

A feleségem a szülés előtt is idegbajos volt. Állandóan ordít velem, becenevem a lúzer phasz, ezt ordítja akár egy üzletben is. Minden bénának, szerencsétlennek mond. Elmentünk terápiára ahol megállapították az orvossal, hogy azért ilyen feszült mert nincs gyerekünk. Megígérte, hogy aztán minden más lesz, mert tudat alatt emiatt viselkedett így velem. Ezt az orvos is megerősítette! Sajnos azóta viszont rosszabodott a helyzet, jobban ordít mint valaha. Már nem tudom elviselni. Ezt hallgatja a gyerekem. Próbáltam vele beszélni, mindent úgy csinálok ahogy mondja, de hiába. Ha rosszul teszem vissza a kuka tetejét már jön a “béna lúzer phasz, ennyit se tudsz rendesen megcsinálni”.

Nem tudom mit tegyek. Magára hagyjan az 1 éves fiamat? Milyen élete lesz így neki?

2020. júl. 6. 14:46
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
98%
Ha nem akarsz beleroppanni lelkileg, akkor valamit tenned kell. Mielőtt elvetted is ilyen volt?
2020. júl. 6. 14:48
 2/25 anonim válasza:
27%
Ne hagyd magára a gyereket.
2020. júl. 6. 14:48
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
Vidd te magaddal a gyereket ettől az idegbetegtől. Kár volt vele maradnod és gyermeket vállalni vele.
2020. júl. 6. 14:49
 4/25 anonim ***** válasza:
98%

Miért? Így milyen élete VAN?

Elmondjam?

Ez lesz neki a példa egész gyerekkorában, és utána csodálkozni fog, hogy ő is ilyen felnőtt lesz.

Ha csak így tudtok élni akkor a gyerek érdekében vessetek ennek véget, bár úgy gondolom, hogy az anyja önmagában sem lesz a nyugodtság mintapéldánya.

Az milyen, hogy a gyerek azt hallgatja, hogy az apja egy 'lúzer phasz'?

Szerinted lesz vmi tekintélyed nála? A feleségednél sincs.

Vagy a sarkadra állsz és kicsit helyre rakod a feleséget gondolatait , ehhez nem pszichológus meg párterápia kell, hanem ügyvéd meg bíró.

2020. júl. 6. 14:50
 5/25 anonim ***** válasza:
83%
Váljatok el, viszont a gyerek legyen nálad.
2020. júl. 6. 15:01
 6/25 anonim ***** válasza:
99%

Milyen sarlatán orvosnál voltatok? Kizártnak tartom, hogy egyetlen épeszű ember is a gyerekvállalást ajánlaná egy idegbeteg lenyugtatására, nem hogy egy orvos!!! És senki nem volt, család, haver, aki szólt, hogy ez mekkora hülyeség?

Bocs, de ezt egyszerűen nem hiszem el...

2020. júl. 6. 15:02
 7/25 anonim ***** válasza:
84%

#6 Ugyanerre gondoltam én is.

Ez nem doki, hanem dilettáns.

Amúgy meg persze, válj el, viszont nem árt bizonyítékokat gyűjteni, hogy a kicsit neked ítéljék.

2020. júl. 6. 15:07
 8/25 anonim ***** válasza:
11%

A nejed tedd helyre!

Vagy 1-2 nevelő pofonnal, hogy ne arcosdokjon, vagy mint az egyik volt főnököm, dugd be egy zárt otthonba, és dobd el a kulcsot!

2020. júl. 6. 15:34
 9/25 anonim ***** válasza:
77%
Én csak azt nem értem, hogy miért anyádat hibáztatod azért, amit apád csinált. Talán nem volt lehetősége elválni, mert nem volt hova mennie, és nem tudott volna téged eltartani normálisan. Gondolom apádnak nem kellettél volna, mert örült volna, hogy szabadon csajozhat, te meg csak útba lettél volna. Mondjuk most se vagy túl okos, hogy gyereket csináltál egy idegbeteg nőnek. Még ha a szülés után változott volna meg... De nem.
2020. júl. 6. 15:34
 10/25 anonim ***** válasza:
40%
keress egy cseszett jó ügyvédet, aki bebizonyítja, hogy feleséged alkalmatlan és hajrá
2020. júl. 6. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!