Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 1 éves babával elválni?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1 éves babával elválni? Szabad ilyet tenni?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, nekem a gyerekkorom úgy telt hogy szembekötős anyám észre se akarta venni hogy apám folyamatosan kvázik, nőzik, nincs is otthon. Egyszer még voltunk úgy nyaralni hogy a szomszéd apartmanban volt a két fiatal szeretője! Még gyerekként (10 évesen) is észrevettem hogy apa átmegy abba a másik házba amíg anya napozik a tengerparton és kiabálnak a nénikkel. Akkor vált el anyám amikor mások is megtudták a dolgot, mert végigvitte a városon a 18 éves szeretőjét mindenki szeme láttára.

A feleségem a szülés előtt is idegbajos volt. Állandóan ordít velem, becenevem a lúzer phasz, ezt ordítja akár egy üzletben is. Minden bénának, szerencsétlennek mond. Elmentünk terápiára ahol megállapították az orvossal, hogy azért ilyen feszült mert nincs gyerekünk. Megígérte, hogy aztán minden más lesz, mert tudat alatt emiatt viselkedett így velem. Ezt az orvos is megerősítette! Sajnos azóta viszont rosszabodott a helyzet, jobban ordít mint valaha. Már nem tudom elviselni. Ezt hallgatja a gyerekem. Próbáltam vele beszélni, mindent úgy csinálok ahogy mondja, de hiába. Ha rosszul teszem vissza a kuka tetejét már jön a “béna lúzer phasz, ennyit se tudsz rendesen megcsinálni”.

Nem tudom mit tegyek. Magára hagyjan az 1 éves fiamat? Milyen élete lesz így neki?

2020. júl. 6. 14:46
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
93%

Rendes szakember nem állít ilyet. Ezt legfeljebb te vagy a csajod magyarázta bele. Vagy választottatok ked etekre a lehetséges okok közül

Vagy q ringyó hazudott az üléseken, hogy egyértelműen ezt hozza utána ki belőle. Mindenesetre idióta vagy, hogy hagytad

2020. júl. 6. 17:58
 22/25 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező (#18) ne felejtsd el, hogy neked is csak 1 darab életed van -> dobd ki a csajt a fenébe, ennyi. Ne áldozd fel magad mások hülyeségéért...
2020. júl. 6. 18:07
 23/25 anonim ***** válasza:
43%
A gyermek kötődési stílusa kb 5 éves koráig alakul. A kötődési stílusoknak érdemes amúgy utánaolvasni. ilyenkor egy válás különös odafigyelsét igényel, hogy a kicsi ne érezze úgy, hogy nem önállósodhat, vagy pont, hogy kizárólag egyedül boldogul, és snekire se számíthat. Ez egy egész életre kiható pszichés dolog az embernél, ami ebben a korban már erősen alakul, ez nema zt jelenti hogy ne válj el, de tény, ha nem vagytok tudatosak és ügyesek közben az bélyeget nyom a gyerekre. De ha borzalmas a szülei kapcsolata, az se kisebb sérülésveszély...
2020. júl. 6. 19:05
 24/25 anonim ***** válasza:
89%
Exem ilyen volt, csak férfiban. Én menekültem.
2020. júl. 7. 09:41
 25/25 anonim ***** válasza:
73%
Ugyanebben a helyzetben vagyok szintén férfiként, csak az én fiam 2 éves. Sajnos az ügyvédem szerint kicsi az esély, hogy 3 éves kor alatti gyereket nekem ítél a bíróság, pedig az én feleségem is elmebeteg. Mai napig nagyon hezitálok a váláson, de mivel otthon lakni sem bírok, valszeg az lesz hogy válok. Bele vagyok betegedve hogy kevesebbet fogom látni a kisfiam, de érezhető volt rajta hogy a mindennapos veszekedést mennyire megérezte. Sajnos elcsesztem te is és én is, éreztem hogy nem jó ötlet gyereket vállalni vele, de a próbálkozás és a terhesség időszaka közelebb hozott minket, akkor lenyugodtam, viszont a szülés után kicsivel egyre rosszabb lett. Körbeugráltam, kiszolgáltam őket, házimunkát megcsináltam, bevásároltam, mindent megtettem és egy jó szót nem kaptam csak a kritikát. Sajnos nektek is csak rosszabb lesz, hiszen a feleséged egyáltalán nem tisztel téged. Figyelj sokat a gyerekre, kapjon sok szeretetet és figyelmet, úgy talán nem sérül akkorát..
2020. júl. 7. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!