Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elválni, de hogy? Megoldhatatl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elválni, de hogy? Megoldhatatlannak tűnik.

Figyelt kérdés

Most júniusban lesz 1,5 éves a fiam. A feleségem januárban megcsalt, rengeteg hazugságra derült fény az elmúlt néhány hét alatt. Megundorodtam, válni akarok.

A házamban élünk, amit örököltem.

Tervezek menni ügyvédhez konzultálni, de sajnos jelenleg alap dolgokkal sem vagyok tisztában, sosem gondoltam volna hogy válni fogok.

1. Tegyük fel eljövök albérletbe, akkor el kell tűrnöm hogy a feleségem az én házamba hordja majd a férfiakat?

Ha esetleg hozzá ítélik a gyereket, akkor nem akarnám hogy albiba menjenek, a családi ház helyett. A gyermeknek is a kertes ház a kedvezőbb.

2. Esélytelen, hogy nekem ítéljék a picit? Mindenhonnan ezt hallom.

3. Azért akarok válni, mert a gyereknek nagyon rosszat tesz már most a feszültség, hiszen 2-3 hónapja csak a veszekedés megy.

4. Hogy ne legyen bűntudatom, hogy lehet utcára lakom a nejem? Nincs hova mennie, nincs pénze, még csak épkézláb végzettsége sem, hiába hogy nagyon gátlástalanul szétcsalt, lehúzott és azóta csak zsarol, mégis sajnálom.

5. Hogy oldjuk meg majd az oviztatást? A feleségem vezetni se tud.

6. Az anyósom és apósom miért engem hibáztat? A lányuk lépett félre.

2020. jún. 13. 21:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
70%

Gyereket annak ítélik, aki el tudja tartani és látni. Exfeleségednek nincs fizetése, munkája, lakhelye, akkor kicsi az esély, hogy megkapja.. persze azért kell egy jó ügyvéd is.

Ha a te házad, akkor mehet a feleséged ahova akar, nem kell kiköltöznöd. (gyerek marad veled értelemszerűen)

4. Megcsalás után 1 fikarcnyi bűntudatom se volna.

5, viszed hozod te

6. Kit érdekel? Nem a családod részei többé.

2020. jún. 13. 21:09
 2/20 anonim ***** válasza:
92%
Hidd el,pont ha elváltok lesz sokkal jobb a gyereknek. A válás megviseli,de hosszútávon mégiscsak jobb mint feszültség között felnőni,úgy hogy pontosan tudja, hogy valami nagy gebasz van veletek. Nem lenne jó ha ilyen mintát látna.
2020. jún. 13. 21:22
 3/20 anonim ***** válasza:
69%
Neveld te a gyereket.
2020. jún. 13. 21:22
 4/20 anonim ***** válasza:
38%

Egyszerű.

A TE házad. TE maradsz benne, így neked ítélik a gyereket.

A csaj nem visz oda senkit, mert kivágod a pasit.

A csaj ESETLEG maradhat, de onnantól kezdve nevelőnő és házvezetőnő szerepben. SZAVA NINCS! Ha pofázik, akkor mehet anyjáékhoz.

Az meg, hogy a szülei mit gondolnak...XARD LE!!!

2020. jún. 13. 21:23
 5/20 anonim ***** válasza:
76%

"Gyereket annak ítélik, aki el tudja tartani és látni."

1,5 éves gyerek, kétlem, hogy a kérdező van otthon vele GYES-en születése óta.

Kérdező, mit csinálnál a 1,5 éves gyerekkel, ha most hirtelen neked ítélnék? Otthagynád a munkahelyedet és vele lennél? Vagy beadnád bölcsibe, mert az ugye sokkal jobb neki, minthogy az anyjával legyen.

Itt mindig azt hirdetik a pasik, hogy őket nem érdekli a nő végzettsége, munkája, ilyenkor persze jönnek azzal, hogy ő nem dolgozik, nem keres pénzt. Egy tanulatlan, munkanélküli nőt vettél el, de hát csinos volt, ez a lényeg.

2020. jún. 13. 21:25
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

A tied a ház, ne add oda a feleségnek.

Így is nehéz a gyerek nevelői jogát megkapni, hogy az anyagiak a javadra szólnak. Legtöbbször a jog a nőnek kedvez, mert hogy nagyon kicsi a gyerek.

A legjobb tényleg, ami tehetsz, hogy konzultálsz egy ügyvéddel, ő okosabb, mint mi.

2020. jún. 13. 21:27
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a te házad, akkor miért te mennél el onnan? A kisgyerek menjen bölcsibe, a nő keressen munkát, keressen albérletet, vagy költözzön a szüleihez. Nehogy már te érezd magad sz&@rul, ember! Legyen már vér a töködben!!
2020. jún. 13. 21:27
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem védem a nőt, mert én is elítélem a megcsalást. De azért nem fogják tőle elvenni a gyereket, mert az apának van háza. Ha visszaköltözik a szüleihez, és biztosítva lesz a lakhatásuk, akkor vele lehet a gyerek.
2020. jún. 13. 21:29
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha a gyereket bölcsibe adjátok, és talál munkát, amivel megfelelően el tudja tartani a gyereket, neki fogják ítélni, mert nagyon kicsi, és ilyen kicsi gyereket nem vesznek el az anyjától, főleg hogy ő van otthon vele 1,5 éve, ő sokkal jobban el tudja látni "nem anyagi" szempontból a kicsit.
2020. jún. 13. 21:36
 10/20 anonim ***** válasza:
25%
Te otthon maradsz. Nem is. Ügyvédhez mész. de a hazadat vagyonodoat nem adod. O ellened tudja nevelni a gyereket így neked a ház kell.
2020. jún. 13. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!