Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja a férjem, hogy neki jár minden?
Van 2 gyerek, közös lakás. Válás után senki nem marad a lakásban, el kell adni, mert nem tudjuk kifizetni a másikat. 50-50% a része mind a kettőnknek a lakásból, mégis azt mondja a férjem, hogy nem fogom megkapni a fele pénzt, mert nem jár nekem. A lakásban lévő cuccokról meg ne is álmodjak... A gyerekeket is legszívesebben megtartaná, hogy ne kelljen neki gy.tartást fizetni. Szerinte én is csak azért akarom megtartani őket, mert kell nekem a pénz. Hozzá teszem, a 9 év alatt nem igazán foglalkozott a gyerekekkel, a nagyobbik gyerek sajnos nem is igazán szereti az apját.
Valóban így működik ez az egész??
A lakás felére igényt tartok, mert valamiből vennem kell egy lakást ahol tovább élhetek a gyerekekkel, de a gyerektartásról nagyon szívesen lemondok, nyilván nem a pénz miatt szeretném ha velem lennének a gyerekek.
Kicsinál idegileg teljesen a férjem. Úgy érzem, arra hajt, hogy nekem minél rosszabb legyen.
"Ha nálad maradnak a gyerekek, a lakás felét neked fogják ítélni"
Ha nem maradnak nála, akkor is övé a fele. A gyermekelhelyezés nem befolyásolja a tulajdonjogot.
Nehogy lemondj a gyerektartásról! Fizesse csak szépen, elvégre az ő gyerekei jövőjéről van szó.
A lakás vételárát a tulajdoni % alapján megkapod, mindegy, hogy ő mit mond. Hasonóan a benne lévő, közösen vásárolt tárgyakról.
Készülj bírósági perre, mert ez máshogy nem fog működni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!