Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelepo apukak? Havi 2szer elvinni a gyereket az neveles?
Nálunk úgy van, hogy akkor viszi el a fiát amikor ráér. ez hétköznap legalább 2 nap plusz egy hétvégei nap.(csak mert a pici nem akar ott aludni nála), és ha erre jár mindig beugrik köszönni.
A gyerek miatt embernek kell maradni és kulturáltan viselkedni. És az hogy néhányan egymás ellen nevelik agyereket, az undorító, csak a gyermekenek ártanak.
En csak lelepett apukakat ismerek. Akik szarnak a gyerekre jobb esetben elmennek havi 1-2 alkalommal megnezni, de ez valoban nem neveles.
Mindemellett ugy gondolom, hogy a gyereknek mindket szülöre szüksege lenne, de rossz vizsony eseteben is ott a birosag.
Amelyik apuka azt allitja, hogy az a szemet ex nem engedi latni a gyereket es ö nem tehet semmit AZ HAZUDIK. A birosagon jelezheti, hogy az ex milyen es akkor lepnek(ha mas nem gyamügyis vagy csaladgondozo is megy minden lathatasra).
De ugyanez a gyerektartas miatt siro anyukakra is igaz. Lehet tiltatni a fizubol, es/vagy az allam megelölegezi. Itt is lehet mit tenni.
Pl: az en exem magasrol tesz rank a gyerektartast tiltjak a fizeteseböl, most voltam birosagon, hogy nem latogatja (En!!!!) es mondtam, hogy tegyünk ellene, persze az ex jött ezzel azzal(penz idö tavolsag)meg hogy en nem engedem a gyerekehez. A biro szo szerint kiröhögte es azt mondta, ismer olyan apukat, aki 24 orazik (joszerivel ehbereret)megis masnap 300km-t utazik a gyerekehez, hogy lassa. Raadasul nem az exem, hanem en mentem a birosagra, hogy nem latogatja. Igy a biro is egyertelmüen mellettem allt. Szoval az ilyen kijelentesek: Jajj nem engedi latni, jajj nem fizet..... Hülye halandzsa kifogasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!