Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor adjam fel a próbálkozáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adjam fel a próbálkozásokat a házasságom megmentése érdekében?

Figyelt kérdés

1 éve vannak súlyos gondjaink, nem figyelt rám, nem beszélgetett velem, úgy élt mellettem mintha lakótársak lennénk.Én ennek eredményeként beleszerettem a kollegamba, DE nem volt köztünk semmi! Ő ezt megtudta, mert elmondtam neki, összepakolt és itt hagyott minket (van egy kisfiunk, 3 éves)!

Haragszik rám, nem szól hozzám..4 hónapja!

Válás nem került szóba, de továbbra is leszar, ha jön a gyerekhez akkor ad puszit de ennyi, nem akar leülni velem beszélni.. a jövőről. Rendbe akarom hozni, de mintha nem lenne nyitott rá. Haragszik, de meddig fog? Ha megkérdezem hogy szeret e még nem felel... Szörnyű ez az érzés! Nem szolgáltam rá, nem tudok parancsolni annak hogy kibe leszek szerelmes, de nem csaltam meg! Ez a házasság még rendbejöhet? meddig várjak még

2020. júl. 2. 22:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
50%
Az önérzetében, ha akaratlanul is, de akkor a sebet okoztál valószínűleg, amit már nem lehet meggyógyítani... sajnos ez ennyi volt.
2020. júl. 3. 08:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!