Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány próbálkozásotok volt eddig a másik nemnél, és ebből mennyi járt sikerrel?
7-8. osztály: első szerelem, az első évfordulónk után kb 2 héttel szakítottunk.
9. osztály: egy barátnőm bátyja, 3 hónapig tartott, többnyire polgárpukkasztás volt mibdkettőnk részéről.
18 éves voltam, amikor összejöttem a férjemmel, 20, amikor összeházasodtunk, azóta 10 év telt el, boldog vagyok és nem tervezek mással lenni. 😊
30N
2, én is így értettem..
ne legyünk már képmutatók. ha beszélgetni kezdek egy nővel akkor ott bizony van szexuális érdeklődés is. különben nem is kezdnék beszélgetni vele.. (ez alól kivételt !csak! a hosszasan azonos légtérbe való összezártság képez) akkor unalomból hozzászólok olyanhoz is aki nem érdekel, de ez nem gyakori..
nálam működik az evolúció, ha tagadom ha nem, nálam elsődlegesen a nő külső jegyei fognak meg, ha pedig jön a hormonok üzenete akkor leszólítom, ennyi az egész.. nem életre szóló barátságot akarok kötni egy csinos csajjal.. az adott esetben csak pluszként jön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!