Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már úgy, hogy nem tetszett a másik fél, de mivel ti neki igen, ezért ugyanúgy szemeztetek vele, mintha bejönne, mert legyezgette a hiúságotokat?
Figyelt kérdés
2018. okt. 13. 16:56
1/10 anonim válasza:
Nem, ilyet csak az idióták csinálnak
2/10 anonim válasza:
Nem szemezgetek senkivel.Régen se. Ennél komolyabb voltam mindig és sosem kezdtem ki senkivel.
3/10 anonim válasza:
sosem volt szokásom a szemezgetés, és most sem
5/10 anonim válasza:
Sose csinálnék ilyet. Ha látom, hogy valaki közeledik felém, pl szemezni próbál velem, de nekem nem tetszik, akkor direkt kerülöm a tekintetét és teljesen hideg leszek vele, hogy vegye a lapot.
6/10 anonim válasza:
A szemezés a prepubertás korúaknak való, már bocs.
7/10 anonim válasza:
Nem.
Nem tudom ez a hiúság-kérdés egyáltalán hogyan merül fel egyesekben. Tényleg semmi sem simogatja jobban az egónkat, mintha idióták bámulnak/írnak/nyomulnak.
8/10 anonim válasza:
Nem. Az persze, legyezgeti a hiúságom ha valakinek tetszem, függetlenül attól, hogy ez részemről mennyire viszonzott, viszont sosem bátorítottam senkit, akitől nem akartam többet. Attól még, hogy én nem viszonzom az érdeklődést, ugyanúgy tetszem neki, szóval bátorítani csak felesleges lenne, és esetleg felesleges fejfájást is okozok magamnak, hogy utána meg meg kell bántani és szóban is el kell utasítani. Az senkinek se kell.
10/10 anonim válasza:
Olyannal meg sosem aki nem tetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!