Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mikor adjam fel a próbálkozáso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adjam fel a próbálkozásokat a házasságom megmentése érdekében?

Figyelt kérdés

1 éve vannak súlyos gondjaink, nem figyelt rám, nem beszélgetett velem, úgy élt mellettem mintha lakótársak lennénk.Én ennek eredményeként beleszerettem a kollegamba, DE nem volt köztünk semmi! Ő ezt megtudta, mert elmondtam neki, összepakolt és itt hagyott minket (van egy kisfiunk, 3 éves)!

Haragszik rám, nem szól hozzám..4 hónapja!

Válás nem került szóba, de továbbra is leszar, ha jön a gyerekhez akkor ad puszit de ennyi, nem akar leülni velem beszélni.. a jövőről. Rendbe akarom hozni, de mintha nem lenne nyitott rá. Haragszik, de meddig fog? Ha megkérdezem hogy szeret e még nem felel... Szörnyű ez az érzés! Nem szolgáltam rá, nem tudok parancsolni annak hogy kibe leszek szerelmes, de nem csaltam meg! Ez a házasság még rendbejöhet? meddig várjak még

2020. júl. 2. 22:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%

Ne reménykedj, ebből már nem lesz semmi. És az elég gyenge védekezés, hogy a fizikai megcsalás nem történt meg - elég a lelki is.

"Válás nem került szóba" - ezt az egyet nem értem csak. Ez neki miért jó? Lehet csak ezzel vág vissza, de ez kicsinyes dolog lenne.

2020. júl. 2. 22:48
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Te normális vagy , úgy őszintén?

Minek neked egy szar kapcsolat?

Nem szeret téged , ezen nincs mit szépíteni.

2020. júl. 2. 22:51
 3/11 anonim ***** válasza:
5%

Miért hazudsz még most is neki, mikor meg volt a másik fazon neked?

Ennek nem lesz folytatása.

2020. júl. 2. 23:11
 4/11 anonim ***** válasza:
82%
Vsz.neki is van valakije vagy kerülget valakit, azért játsza a sértődöttet. De ennyiből nehéz megállapítani. Valahogy ülj le vele beszélni, hogy ő mit gondol a kapcsolatotokról meg az egészről?
2020. júl. 2. 23:17
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem is rég vége már ennek. Nem vagyok otthon a házasságokban, de gondolom ha beadod a válópert, azt nem nagyon tudja ignorálni. Itt a fő kérdés a gyerek, de ha nem akar semmiről beszélni, akkor sajnos a bíróságon dől el mi lesz vele (mármint mennyit láthatja, gyerektartás kötelezettség, stb.).
2020. júl. 2. 23:20
 6/11 anonim ***** válasza:
81%

Megsértetted a büszkeségét, de szerencsére nem volt szex, a férfiaknak ez a legfontosabb. Az, hogy jár még hozzátok, ad puszit, és leül, az szerintem pozitív jel, hogy nem szakított meg minden kapcsolatot veled.

Szerintem lehet esély megmenteni a házasságodat, de eltökéltnek kell lenned, és lenyelni a saját büszkeségedet egy időre, és kicsit félre kell tenned a saját sérelmeidet.

Van a Gary Chapman féle 5 szeretetnyelv, nézz utána ezeknek, és "beszélj hozzá az ő szeretnyelvén" egy ideig úgy, hogy te eleinte ne várj viszonzást.

Pl sok férfinek a szívességek vagy a dícsérő szavak a szeretnyelve. Ha jön főzd meg neki a kedvencét (szívesség) vagy dícsérd meg valami miatt (munkahelyi teljesítmény vagy akármi más, ami fontos neki). Ezeket következetesen alkalmazva előbb-utóbb viszonozni fogja.

Közben egyébként gondolkodj el azon is, hogy vajon te hibáztál-e valamit az érzelmi megcsaláson kívül?

Nem lehet, hogy a kisgyerek miatt elhanyagoltad őt? Hogy nem beszéltél hozzá a szeretetnyelvén? Általában mindkét fél hibás, de a saját hibáját az embernek nagyon nehéz felismerni, beismerni.

2020. júl. 2. 23:27
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy év alatt mit tettél, hogy változzon a helyzet? Csak folyamat panaszkodtál, miközben ő is magányos volt...? Ez a tipikus forgatókönyv, amikor a nő lelkizni szeretne a férfi meg szexet, de mindkettő csak cserébe majd utána hajlandó adni és kūlön szobában duzzognak.

Mivel most őtőle nem fogod megtudni, van-e bármi terve, neked kell döntened. Én őszintén nem értem az ilyen embereket, akik hozzá sem szólnak a másikhoz legalább annyit, hogy "nem érted, vége, hagyjál békén", csak büntetik meg alázzák, hogy pitizzen csak, miközben sajnáltatják magukat és áthárítják a döntést. Ráadásul ezzel nem csak veled szúr ki, de a jó hangulat gondolom a gyerekére is ragad. (Sokan annyira depressziósak lesznek válás előtt, közben, hogy szinte elhanyagolják a gyerekeik.) Egyébként simán lehet, hogy akár neki is van valakije, talán volt is. Ha bejelented, hogy elválsz, ki fog derülni, hogy kellesz-e még vagy megkönnyebbül, hogy ez is a te hibád. Esetleg mondd azt, hogy X hétig vagy hónapig vársz.

2020. júl. 2. 23:33
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
probalkozz beszelni vele, gyerek miatt egy utolso eselyt muszaj adni
2020. júl. 3. 01:47
 9/11 anonim ***** válasza:
24%
Testi félrelépés megbocsátható, érzelmi az kizárt! Senkinek nem jó ez már így! Inkább most mint később, a gyerek még kicsi, könyebben megemészti.
2020. júl. 3. 05:23
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Annyi próbát megér, hogy ajánld fel neki a párterápiát, vagy inkább a mediációt (nem beszéltek egymással, itt inkább az utóbbi lenne jobb).

Ha nem megy, akkor válás, mert ez értelmetlen így.

2020. júl. 3. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!