Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem el kell válnom. Valóban ez volna a megoldás?
Ennél szarabb kapcsolatból(inkább csak hullámzó volt), úgy hogy szétszexeltük magunkat minden nap egy éven keresztül és még utolsó este is, olyan szakítás lett(egyikünk sem marasztalta a másikat) hogy ihaj.
Állj a sarkadra! Már rég kellett volna! Legkésőbb egy év alatt ezek kibuknak.
Tehát jól értem, konkrétan a bejárónője vagy? Nincs szex, nincs gyerek, neked semmi közöd a házhoz amiben élsz, soha nem is lesz, csak a pénzed ölöd bele, úgy, hogy bármikor utcára tehet egy szál bugyiban.
Fejre ejtettek mikor születtél, vagy mi a fa_sznak vagy még vele?
"De viszont nekem újra kell kezdenem az életem, albérlet, vagy szolgálati lakás"
Igen, mi, nagy újrakezdők mind így csináltuk. Aztán alakítottuk az életünket.
Saját, berendezett lakásba (életbe) nagyon kevesen költöznek szakítás után.
Úgy éreztem megtaláltam az igazit benne, mert nagyon jól elvoltunk annak ellenére, hogy pl a szex az nem volt valami jó vele, de nem azt néztem, mert szerettem. Arra vágyott, amire én is. Egy rugóra jártunk, bizalom egymás iránt 100%, és ez sokaknál nagyon ritka. Egyszercsak teljesen megváltozott, nem törődött velem, mert inkább magába akart lenni. De ha huzamosabb ideig tartott leültem vele beszélni, de csak a saját nyűgjeit nyomta. Hiába mondtam mi lehetne a megoldás... Az bezzeg nem fontos én mit szeretnék, én mindig értsem meg ha baja van, de engem akkor ki ért meg?
Barátnőim felhozták lehet van valakije, de amint írtam, hogy az ágyban nem nagyon tud teljesíteni nem kellene sokáig senkinek. Az exei is szerintem ezért mentek félre, vagy már akkor is megvolt a mellékállás. Csak én tartottam ki mellette.... Lehet kár volt :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!