Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban megoldás szerelmi bánatra, ha másokkal szexelsz?
Csak hogy egyértelmű legyen: szingli vagy, és el akarod felejteni a másikat, tehát nem kapcsolaton belül.
Mert szerintem nem. Viszont mindenki ezt tanácsolja, hogy így felejtsem el az illetőt. De szerintem ez hülyeség.
Sok mindenre megoldás a szex, na erre pont kicsit sem. Sőt, ezerszer rosszabb lesz.
Ha mondjuk még mindig kötődsz érzelmileg a másikhoz akkor "megcsaltam" érzésed lesz. Meg elkezded szépen hasonlítgatni a szexpartnereidhez, eszedbe jut, hogy bezzeg ő átölelt utána, vagy főzött teát, vagy éppen az, hogy ő miért nem főzött teát amikor itt ez a másik pasi aki igen. Az érzelmi űrt nem lehet érzelemmentes szexszel betölteni.
Nem. Csak még rosszabb lesz tőle ☹️
F
Átmeneti gyors kezelés, de a fő problémát nem oldja meg, csak elfedi. Idővel meg kell küzdeni a szakítás tényével és ha szexxel próbáltad orvosolni, akkor az érzelemmentes szex által hagyott űr is visszaköszön majd.
(Saját tapasztalat, nem ajánlom ezt az utat.)
Nem értek hozzá, nekem nem menne.
Valószínűleg rosszul vagyok bekötve, de nálam a szex érzelmek nélkül nem megy. :)
Ha neked nincs ilyen gondod, akkor jó megoldás lehet, minden haver ezt javasolta nekem is legutóbb, mások vagyunk, na. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!