Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy döntöttem elválok a feleségemtől, mert nem működik a házasságunk, de van egy kis probléma. Mi lenne a jó megoldás? 32F
Az egyik ok, hogy bő 2 éve a szexuális életünk szinte nulla. Próbáltam vele megbeszélni, utána ideig-óráig jó volt, de aztán megint megromlott.
A másik, hogy annak ellenére, hogy otthon van egész nap, mindig el van csúszva a házimunkával, ha nincs kedve, sz@rik az egészbe.
Igazából szeretem még, csak sajnos ezt ebben a formában nem tudom folytatni.
Viszont abból a szempontból aggódom, hogy mi lesz vele ezután,?!
Többször próbált már elmenni dolgozni, de pár nap múlva mindig sírva hagyta ott, hogy neki ez nem megy...
Tehát adott a kérdés:
Hogyan tudnám a leg-humánusabban megoldani ezt a dolgot?
"Önbizalomhiányos, depressziós. Gondolom mind miattad."
10-es vagyok. Mit mondtam? :)
Sajnos, manapság alapvetés, hogy a nő nem hibás semmiért önhibájából, hanem mindig a körülmények, a férfiak a hibásak, ezek váltják mi belőle. Ezt itt gyakorin lehet olvasni elég gyakran😄.
Itt is írják, járjatok szakemberhez, pátyolgasd, segíts neki, biztos mentális(idióta, elmebeteg) problémája van, blablabla.
Nagy lóf@szt! Vagy munkára szorítod valahogy, vagy fel is út, le is út! Ismertem ilyen nőt, szerencsére más felesége volt, válás lett a vége, csöves lett a csaj teljesen, a pali meg éli világát. Nem vagy felelős egy felnőtt ember életéért miután meg szakadt a kapcsolatod vele.
Fordított esetben, nyugi, te repülnél, mint a győzelmi zászló és ilyen tanácsokat is osztogatnának itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!