Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez váló ok? Fiatal kolléganő fotója a telefonban...
Figyelt kérdés
Fiatal kolléganője képe van a férjem telefonján. Most lett volna a 13. évfordulónk. Férjem 47 éves én 34,a kolléganője 24 éves.
Ti elvalnatok ez miatt?
2020. jún. 20. 13:03
21/32 anonim válasza:
A 24 éves kolléganője a lánya lehetne.
22/32 anonim válasza:
"Férjem 47 éves én 34,a kolléganője 24 éves."
ilyen felütés után csodálkozol? Neki 13 évvel fiatalabb nő kellett alapból, te már "öreg" vagy az ízlésének, mert túl vagy a harmincon, most megint fiatalabbakra vágyik.
23/32 anonim válasza:
Bizonyos helyzetben nem mondanék ilyet, ha úriember lenne a férjed, és nem lenne házas a korkülönbségre, de tényes való, hogy a 24 éves kolléganője a lánya is lehetne, de mivel házas, és szexfüggő a leírtak alapján, ezért írtam azt amit írtam, vagy titokban van egy festő műhelye ahol képeket fest, és ahhoz kellett neki a kolléganőkről készített lábak. Szerinted? Ha valaki fest még aktot is festenek, de ott hivatásos modell modellkedik nekik. Szóval nem hiszem hogy titokban festő. Ha nem titokban festő, akkor a párjuk ilyen helyzetben észre se veszi ezeket a dolgokat, mert nem arról szólnak amikről a hétköznapok azon része, aminél már nagy többségében egyértelműsíti, hogy szexuális vágy volt az indok.
24/32 anonim válasza:
18, azért ki ne találjuk már ennyiből, hogy pedofil is és erőszakolja a saját lábát...
Még két infó és már családírtó lesz..
25/32 anonim válasza:
Nem azt mondtam. Csak azt írtam ha 20-as évei elején lévő lányok alsó idomait fotózgatja és a lánya is 20-as évei elején jár és nőies ugyanúgy észre fogja venni.
26/32 anonim válasza:
Ja és a nem érdekli ki van a személy mögött csak a test érdekli azt meg általánosságba értettem a szexfüggőkre vonatkozólag. Nem a fiktív lányához tartozik az utána lévő válasz. Szerintem ne gondold túl amit írtam. A kérdezőnek inkább tisztán kéne látni hogy a felocsudas utan el tudja donteni mit akar, de én mar dobbantottam volna rég.
27/32 anonim válasza:
A férfiak megnézik a szép nőket. A testet. Mert szép. Az már más kérdés, hogy fényképezgetni meg képeket lementeni kissé creepy, de ne magyarázzuk már bele, hogy úgy nézne az esetleges saját lányára. Én apám is megnézi a csinos fiatal nőket, pedig elmúlt 60, de a büdös életbe nem nézett ránk úgy, pedig 4 lánya van.
28/32 anonim válasza:
Kérdezd meg, ennyire nem müködik a kommunikáció?
29/32 A kérdező kommentje:
De megkerdezem, természetesen én vagyok a féltékeny, ő szerinte ez teljesen rendben van.
2020. jún. 20. 20:12
30/32 anonim válasza:
Es elhagyod valaha ezt a nem normális v feleslegesen jartatjuk a szánkat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!