Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ki volt mar ilyen helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fanni9330 kérdése:

Ki volt mar ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Vallás!?

Sziasztok

Segitseget szeretnék kerni, van egy 5 eves gyerekünk, es tobb mind valószínű valas lesz nálunk, de egy problémám lenne, h a gyereket semmi esetre sem adnam neki, de tudom milyen harcolna erte, és mivel o neki van haza, keresete ezert neki itelhetik a gyereket?

11 eve vagyunk egyutt, 6 eve hazasok

Nem dohanyzom, nem drogozom

Mindent meg tennék a gyereket h en kapjam meg, van munkam is, de sajnos sehova nem tudok el koltozni a gyerekkel mivel nincs senkim. Szerintetek h csináljam?

2020. jún. 6. 20:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Márpedig ha ragaszkodsz a gyermekedhez, akkor az a minimum, hogy képes vagy neki lakhatást biztosítani és el is tudod tartani. Manapság már inkább azt nézik, erre ki az alkalmasabb, nemtől függetlenül. Ha a párod is ragaszkodik a gyerekhez, akkor nagyon fel kell kötnöd a gatyát.
2020. jún. 6. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:
21%
Döntsön a gyerek.
2020. jún. 6. 21:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Red Vixen, ez óriási teher egy kisgyermeken. Nem szabad ilyen döntést kérni tőle, erről olvastam. Körülbelül olyan mértékű teher ezt egy kisgyereknek eldönteni, mintha azt kérnéd tőle, hogy mostantól tartsa el ő a családot. Nyilván a hölgy csak úgy tud gondoskodni a gyerekéről, ha van egy otthona és annyi keresete, amiből el tudja látni magát és a gyereket és fenn tudja tartani az otthonát. Szerintem lehet ez akár egy albérlet is. De azt gondolom, főleg ebben az esetben okosabb lenne közös gyermekfelügyeletre törekedni. Főleg ha az apuka harcolna érte, tehát szereti a gyerekét, nem jogos elvenni a gyermektől semelyik szülőt. Mi is beszéltünk a válásról már, nálunk a férjem megy albérletbe, mert egyelőre nincs más lehetősége, de eszem ágában sincs elvenni tőle a gyereket, az övé is, imádják egymást. Szerencsére mi ebben egyetértünk, nem akarjuk elvenni őt egymástól, igyekszünk megoldani a nevelését közösen a válás után is. Ha nincs nagy gond szülőként a másik féllel, akkor én abszolút ezzel a megoldással értek egyet. Minden más esetben óriási törés egy kisgyereknek megküzdeni azzal a tudattal, hogy az egyik szülő elhagyta őt. Mindegy, mi van a háttérben, az elköltöző szülő, ha hétvégi szülő lesz, a gyerek szemében ő lesz az, aki elhagyta őt.
2020. jún. 7. 21:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!