Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem elhagyott, hogyan éljem túl?
Figyelt kérdés
34 éves vagyok, 13 éve voltunj házasok. Voltak problémáink, amit ő már nem akart megoldani, hiába könyörögtem neki. Tegnap összepakolt es elment. Én azóta csak fekszem az agyban es sírok, én ezt nem élem túl. Nem tudok nélküle élni. Sokat gondoltam ma arra, hogy vehetnek véget az eletemnek. Én nélküle nem akarok élni. Miért nem küzd értünk, ahogy en is? Ma este megittam fél üveg vodkát, h enyhitsem a fajdalmam. Hogyan lehet ezt tul élni? Egyedul maradtam, hiába könyörögtem neki. Annyira szerelmes vagyok belé. Miért nem akar már engem?:'(2020. máj. 14. 20:30
11/13 anonim válasza:
Ha nem akart változtatni a problémákon, valószínűleg az volt a kényelmesebb neki, ha elhagy. Nyilvánvaló hogy már nem szeretett téged, sőt, akár az is előfordulhat, hogy melletted már volt valakije, és csak az alkalmat várta, hogy lelépjen. Nem túl szép és egyáltalán nem elegáns megoldás, hogy meg se akarta veled beszélni, de talán még így jártála legjobban, hogy megszabadultál tőle - ha igaz a feltételezésem és tényleg félrement a házasságotok alatt,
12/13 anonim válasza:
Velem decemberben történt ez 15 év kapcs után.
A nőt kihevertem kb 2 hónap alatt.
De az hogy a gyerekemet is vitte és csak 7-8 naponta láthatom és lehet velem,na abba beledöglök.
Amúgy kb ahogy írod úgy.
Meg kell gyászolni.
Én is 2 hónapig részeg voltam utána egyfolytában kivéve amikor itt volt a gyerek.
13/13 Alessandro10 válasza:
Nekünk nem volt közös gyerek, mégis nagyon nehezen hevertem ki. Imádtam a kislányát. Meg Őt is.
Most már csak mosolygok rajta milyen idétlen voltam amikor szenvedtem miután elhagyott 7 év után. Azóta élem a világom, az exem meg kínlódik. Az életben mindig minden kiegyenlítődik. 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!