Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek meggondolhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolhatja magát a feleségem?

Figyelt kérdés

4-5 hónapja egyik napról a másikra abbamaradt a szex, azóta mintha nem is szeretne. Mintha idegesítené a jelenlétem is, nagyon sokszor összekaptunk mostanában is és volt hogy a szomszéd szobában aludt inkább, mint mellettem.

Válni akar, így a semmiből. Azt mondta hogy el kellene költöznöm ideiglenesen, aztán majd ha lenyugodott akkor vissza. Én nem akarok elköltözni a közös házból, de a válás gondolata megijeszt, mert van 2 lányunk, akiket fel szeretnék nevelni. Nem szolgáltam rá arra, hogy ezt tegye velem, mindig igyekeztem a kedvében járni, házimunkában is segítettem, a lelkével is eleget törődtem, mégis mintha kiszeretett volna belőlem a feleségem. A barátaim szerint van valakije, akkor történhet meg ez. Ti mit gondoltok? Van esély arra, hogy ez most csak átmeneti?

2020. ápr. 19. 14:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek a felettem szólókkal, hogy ha a feleség ennyire nem bír elvieslni egy fedél alatt, akkor költözzön ő és higgadjon le. Vagy kezdjen magával valamit ő, ha már ennyire robbantani akar megbeszélés helyett. De kb 110%, hogy van valaki a képben nála.
2020. ápr. 19. 15:38
 12/15 anonim válasza:
31%

Én is egyetértek az előttem szólóval. Esetemben én voltam harmadik fél és tudom, hogy a kedvesem hasonlóan viselkedett otthon. Ott a teljes elhanyagoltság volt a ludas. A férj egy érzelemmentes/lusta here, aki semmit nem tett a kapcsolatukért.

De nem is gond, nekem ez pont kapóra jött.

3 éve élünk meghitt párkapcsolatban és jön a baba is.

2020. ápr. 19. 20:01
 13/15 A kérdező kommentje:

Rákérdeztem a viszonyra, de tagadja. Nem tudom, tényleg érezhetően megváltozott és hirtelen. Azt mondta, hogy velem van baja. Magamba néztem, és nem hiszem hogy bármit változtam volna ami miatt hirtelen így kellene hogy érezzen, évek óta együtt vagyunk már....

Nagyon rosszul esne, ha kiderülne hogy viszonya van valakivel.... sosem hanyagoltam el semmilyen téren. Hogy tudnám kideríteni?

2020. ápr. 22. 15:11
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem indokolta,hogy mi baja van veled?Mert ez nem igy mukodik,hogy csak puffog,de magyarazatot nem ad.Mondja meg nyiltan:Bela ez es ez a bajom veled mostanaban.Nehogy most meg azon kelljen ragodnod,hogy mit csinaltal rosszul.Az meg, hogy tagadja az esetleges viszonyt,nem jelenti azt,hogy igazat is mond.Lehet azert ideges,mert a virus miatt nem tud talalkozni a szeretojevel.Hatarozottabban vondd kerdore,es ne engedd,hogy kikerulje az erdemi valaszt.Ha balhezik,zavard haza az anyjahoz,ott majd "lenyugodhat".
2020. ápr. 22. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Kérd el a telefonját!

Ha nincs takargatni valója, odaadja gond nélkül, ha van....

Barátkozz a válás gondolatával!

2020. ápr. 24. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!