Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Szerintetek meggondolhatja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek meggondolhatja magát a feleségem?

Figyelt kérdés

4-5 hónapja egyik napról a másikra abbamaradt a szex, azóta mintha nem is szeretne. Mintha idegesítené a jelenlétem is, nagyon sokszor összekaptunk mostanában is és volt hogy a szomszéd szobában aludt inkább, mint mellettem.

Válni akar, így a semmiből. Azt mondta hogy el kellene költöznöm ideiglenesen, aztán majd ha lenyugodott akkor vissza. Én nem akarok elköltözni a közös házból, de a válás gondolata megijeszt, mert van 2 lányunk, akiket fel szeretnék nevelni. Nem szolgáltam rá arra, hogy ezt tegye velem, mindig igyekeztem a kedvében járni, házimunkában is segítettem, a lelkével is eleget törődtem, mégis mintha kiszeretett volna belőlem a feleségem. A barátaim szerint van valakije, akkor történhet meg ez. Ti mit gondoltok? Van esély arra, hogy ez most csak átmeneti?

2020. ápr. 19. 14:55
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy valaki egyik pillanatról a másikra viselkedik így. Ha még is így történt szinte biztos vagyok benne hogy van valakije.
2020. ápr. 19. 15:02
 2/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Szerintem is van valakije. Ha nem is jutott testi kapcsolatig a dolog, de érzelmileg már megcsalt. Akkor fordul ilyen nagyot az ember, ha van valaki aki íránt lángolhat. Akkor kell egy rossz egy zavaró elem és az most te vagy.
2020. ápr. 19. 15:06
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Minimum ott 4-5 hónap körül kezdődhetett valami, ami ide futott ki, szóval nem csettintésre történt ez.

Mivel nem akarja elmondani mi volt a gond vagy mi történt, más meg nem találja ki (mindegy mi a valószínű), értelmetlen foglalkozni ezzel. Javítani se akar és kommunikálni se, helyette a válást választotta. Itt már csak úgy tűnik tényleg az a kérdés hogy a gyerekek hogy lesznek megoldva, azt viszont meg kell beszélnetek normálisan, másrészt a ház kérdését is meg kell oldani. Inkább ezekre koncentrálnék mint a reménybe kapaszkodni, főleg hogy eddig is mindent megtettél a házasságért, ő meg ugyanúgy tett rá.

2020. ápr. 19. 15:08
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem te csináltál valamit aminek ez lehet az oka, akkor szerintem is valakibe beleszerelmesedett. Viszont miért te költöznél el, ezt nem értem. Ha te mindenben ártatlan vagy, neki van gondja, akkor menjen ő.
2020. ápr. 19. 15:11
 5/15 Andi80018 ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, meggondolja-e magát valamikor is, de azért ez elég inkorrekt, hogy nem ad normális, őszinte magyarázatot ezzel a válással kapcsolatban. Főleg van két gyerek is, szóval egy részletes indokot igazán megérdemelnél! Elég önző dolog a részéről.
2020. ápr. 19. 15:12
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lett valakije és szépen lassan egyre jobban el is távolodott tőled. Most meg hogy járvány van, valamennyire össze vagytok zárva, még idegesítőbb vagy neki.

Telefonjával nem járkál el mindenfele? Nem dugdossa?

2020. ápr. 19. 15:12
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Van valakije
2020. ápr. 19. 15:15
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Összevonnám a kettőt: lehet,hogy van valakije,de egy kétgyerekes feleség ha Te, férjként mindent megtettél, biztos nem hoz ilyen végleges döntést, amiről még csak beszélni sem hajlandó.

Nem látunk bele és nem okollak természetesen, de leeht,hogy ez a házasság már régen megromlott csak most telt be Nála a pohár, vagy esetleg most talált Rá a szerelem ami miatt kilép a házasságból.

A Részedről viszont jogos,hogy nem akarsz elköltözni, hiszen Tiéd is a ház és ott vannak a gyerekeid.

Legalább erről kellene tudnotok beszélni.

2020. ápr. 19. 15:26
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Miert is Neked kellene elkoltozni,amig onagysaga lenyugszik?Koltozzon o a kanijahoz,mert biztosan van valaki mas az eleteben.
2020. ápr. 19. 15:29
 10/15 anonim ***** válasza:
77%
detto. pont ugyanígy volt nálunk is. kan volt a láthatáron.
2020. ápr. 19. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!