Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 hónapja külön költöztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja külön költöztünk, mert megcsalt, most mégis engem utál mindenki, mert megismertem valaki mást. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Januárban volt egy nagyobb vitánk a férjemmel, aminek az lett a vége, hogy összeszedett néhány zsák ruhát, és lelépett otthonról.

Az alap feszültség az volt, hogy nem lehetett természetes úton gyereke, így a lombikra spóroltunk nagyon. De igyekeztem a lehető legjobban támogatni lelkiekben is. Viszont alig beszélt velem róla. Eltávolodtunk, mindent már csak a haverjának és egy nőnek mesélt el a cégénél ahol dolgozik.

Aztán utólag derült ki, hogy már egy éve kerülgetik egymást a csajjal. Ha meg féltékeny voltam, midig én "cirkuszoltam ok nélkül".

Szóval összecuccolt, és elment. Rá pár napra már le is feküdt azzal a nővel. Aztán visszajött hozzám, de keserves 2 hét volt. Magához húzott, ellökött, magához húzott, ellökött... Szóval ahol tudott még belémrúgott. Aztán közölte, hogy már nem szeret, nem akar velem lenni és taszító volt, ahogy könyörögtem neki.. Nem bírtam már ott lenni, elköltöztem. Aztán ő meg teljesen felszabadult, hallottam folyamatosan vissza, hgy milyen jól van, most akkor van szex az új nővel,amikor csak akarja, pörög az élet, nincsenek elvárások, emellett pedig folyamatosan engem szidott mindenkinek.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy majdnem belehaltam ebbe az egészbe. 8 évig voltunk együtt, de még egy éve sem voltunk házasok..

Aztán mindenki azt javasolta (az anyja és a nagynénje is), hogy lépjek tovább,randizzak, legyek boldog.

Most megismertem egy férfit. Már amikor először találkoztam vele, az sem tetszett a férjemnek. Most viszont a hétvégét ez a férfi nálam töltötte. Ezt is visszahallotta, és most az egész családja engem utál.

Aztán annyit sikerült megtudnom, hogy azért vagyok most én a k_rva, mert ő legalább egy évig ismerkedett a csajjal, én meg nem régóta ismerem ezt a férfit.

Persze nem hosszútávú kapcsolatot keresek, de miért ne érezhetném jól magam? Persze, nem vagyok még túl a férjemen, lehet hogy nem is leszek soha. De igyekszem minden módszerrel küzdeni, hogy jobb legyen, hogy jobban érezzem magam. Most tényleg én lennék ezért a k_rva?

Mert ma beszéltem a férjemmel is pár szót, és a végletekig ki van akadva rám ez a hétvége miatt. Holott ő már másfél hónapja együtt él a barátnőjével..

Nem tudom miért foglalkozok még ezzel... Csak így a válás is megnehezül, mert külföldön élünk, nem tudunk hazamenni elinditani.. Meg folyamatosan megy a háborúzás részéről..

Mit tegyek? :(

2020. ápr. 7. 13:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Először is kitartás. Valoszinű azt hitte hogy nem találsz senkit es ha netán nem ugy jönne össze az új nőjével a dolog vissza tud somfordalni. Vagy egyszerűen az egója azt mondta hogy ő mekkora vezérbika, ő nőzik, te meg nem leszel kapós, meg úgyis ő utana sóvárogsz. De nem igy lett, es ez egy pofon az egojának. Idióta (ex) rokonok véleményét le kell sz..ni ahogy a szomszed Juci neniet is. Éld az eleted ahogy jonak gonsolod, csak magadnak tartozol elszámolással. Ennyi infót nem tudom honnan tudnak de nem kéne pl beleavatni hogy mikor ki alszik nalad. Köze?
2020. ápr. 7. 18:37
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a könyörgèses műsorod után nem gondolta, hogy te is ilyen hamar találsz mást, ès nagyot csaptál ezzel az egojan. Meg persze benne van a pakliban, hogy amolyan "b" tervek is meg akart tartani, ha az új csaj mègse jönne be.

De mindegy is, nevesd ki, most vègre ő bosszankodni miattad.

Amúgy meg képzeld több diszkrècióval a magánèleted. Nem azèrt mert bármi szègyelleni való van rajta, csak èn ezt nem èrzem egèszsègesnek, hogy ennyire közszájon forog a társas kapcsolatotok. Hogy te is ennyire mindent tudsz a fèrjedről, meg hogy a te hètvègèd a tèma a nagynèninèl pèldául. Tiszta gáz.

Azt még vègkèpp nem èrtem, mièrt releváns a vèlemènyük. Meg kit èrdekel, hogy utálnak? Semmi közöd már hozzájuk.

Èld az èleted, beszèlned sem kell velük. Fèrjeddel meg pláne nem. Egyedül a válással kapcsolatban.

2020. ápr. 7. 19:20
 13/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! :)

Azèrt tudott róla, mert amikor ő fèlrelèpett, a nagynènje az èn oldalamon állt. Amúgy is jóban voltunk, de most mèg közelebbi barátnők lettünk. (Rèszben mert nekem senkim sincs itt 800km-en belül)

Aztán mindig mondta, hogy menjek, randizzak, ne kínozzam magam, felejtsek. Aztán így megvolt a bizalom, mindig mindent elmesèltem neki. Ugyan így a szombat estèmet is. Ès ezen a ponton fordult a kocka. Azonnal tovább mondta az (ex) fèrjemnek, ès indult a háború.

Most dèlután óta egyre jobban támad az egèsz családja, hogy mekkorát csalódtak bennem, èn elfelejtek mindent, mi mindent tettek èrtem, meg a fèrjem is mi mindenben támogatott.. kezdődik a brutális anyagiaskodás.. minősíthetetlen stílusban beszèlnek velem.

Ma már kaptam egy síró görcsöt emiatt munkába.. úgyhogy letiltottam az egèsz bandát, legalább ameddig összeszedem magam megint. Viszont holnap azonnal körbe telefonálok, hogy lehet a válást a lehető leggyorsabban elintèzni.

2020. ápr. 8. 01:17
 14/20 A kérdező kommentje:

Ès biztos, hogy azt hitte, hogy majd visszafogadom, mert az anyja leírta ma, hogy kezdett elgyengülni, ès kezdett rájönni multhèten, hogy hibázott. Ezèrt az anyja is remèlte, hogy majd èn is visszakanyarodok hozzá, ès "rendesen fogok viselkedni", ès szèpen megy az èletünk tovább. De ha nem ismerkedek meg senkivel, akkor sem fogadtam volna vissza, a bizalom már úgyis teljesen elveszett..

De most hogy voltam mással, már csak csalódtak bennem, sosem gondolták, hogy kèpes vagyok ilyet tenni, ès az (ex)fèrjemben is minden elveszett irántam...

Nem is tudom, hogy sírjak vagy nevessek...

2020. ápr. 8. 01:34
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Jaj ez a szöveg amit lenyomták annyira szánalmas, hogy csak nevetni lehet rajta. Csalódtak benned, mert tovább akarsz lèpni? Vicc...

Hagyd őket a fenèbe. Jól tetted, hogy letiltották őket. Csak magaddal foglalkozz.

2020. ápr. 8. 07:11
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő nem hibázott, hanem egy éven keresztül folyamatosan átvert, talált valakit, mivel nem működött, nincs ló így jó lesz a szamár alapon vissza akar jönni. Ne sírj, ne nevess, egyszerűen ignoráld őket és éld az életed. Nagyon esetlennek tűnsz, mit szeretnél tenni? Te tudod legjobban mire vágysz és mik a lehetőségeid!
2020. ápr. 8. 07:24
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Most kimutatták milyenek valójában. Nehogymár még az exednek álljon feljebb. Micsoda érzelmi manipulálás megy. Gondolom előadta a hattyú halálát. Egyszer volt egy kérdés, az exférj fel volt haborodva hogy megcsalta a feleségét, az meg nem fogadta vissza. A nő volt a szemét, ennyit igazán megtehetett volna, az új pasiját meg egyenesen kiutálta. Na ez a jómadár is kb ilyen lehet.
2020. ápr. 8. 07:54
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"mert az anyja leírta ma, hogy kezdett elgyengülni, ès kezdett rájönni multhèten, hogy hibázott. Ezèrt az anyja is remèlte, hogy majd èn is visszakanyarodok hozzá, ès "rendesen fogok viselkedni", ès szèpen megy az èletünk tovább. De ha nem ismerkedek meg senkivel, akkor sem fogadtam volna vissza, a bizalom már úgyis teljesen elveszett.."

Maradjunk annyiban, hogy ez a kezdett elgyengülni annyit takar, hogy az új nő mègsem olyan jó, max emiatt akarna "visszakanyarodni", ebből még te köszönöm szèpen nem kèrsz. Ès te csalódtál benne azok után amit leművelt, úgyhogy ha az egyetlen hímnemű lenne a földön se kène neked már. Ha mèg beszèlsz velük, ennyit nyugodtan odavághatsz neki(K).

2020. ápr. 8. 11:37
 19/20 A kérdező kommentje:

Igen, kicsit esetlenül is èrzem magam, mert eddig csak ezt az èletet ismertem, 17 èves korom óta együtt voltunk, eddig minden normálisnak is tűnt ami volt. Most kezdek csak lassikán rájönni, hogy mennyivel több az èlet ennèl. Így újra rá kell jönnöm, mit akarok pontosan, de az egyszer biztos, hogy a lelki bèkèm, ès a saját boldogságom a legfontosabb. :)

Így ma felhívtam minden hivatalt ès ügyvèdet akit találtam, meg anyukámnak is vannak ismerősei, tud segíteni. Így a válókeresetet már nagyjából kitöltöttem, ügyvèd holnap átnèzi, aztán megy is a bíróságra.

2020. ápr. 8. 12:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi újság? Hogy vagy azóta? Lenyűgözött a család?
2020. ápr. 10. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!