Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » 2 hónapja külön költöztünk,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 hónapja külön költöztünk, mert megcsalt, most mégis engem utál mindenki, mert megismertem valaki mást. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Januárban volt egy nagyobb vitánk a férjemmel, aminek az lett a vége, hogy összeszedett néhány zsák ruhát, és lelépett otthonról.

Az alap feszültség az volt, hogy nem lehetett természetes úton gyereke, így a lombikra spóroltunk nagyon. De igyekeztem a lehető legjobban támogatni lelkiekben is. Viszont alig beszélt velem róla. Eltávolodtunk, mindent már csak a haverjának és egy nőnek mesélt el a cégénél ahol dolgozik.

Aztán utólag derült ki, hogy már egy éve kerülgetik egymást a csajjal. Ha meg féltékeny voltam, midig én "cirkuszoltam ok nélkül".

Szóval összecuccolt, és elment. Rá pár napra már le is feküdt azzal a nővel. Aztán visszajött hozzám, de keserves 2 hét volt. Magához húzott, ellökött, magához húzott, ellökött... Szóval ahol tudott még belémrúgott. Aztán közölte, hogy már nem szeret, nem akar velem lenni és taszító volt, ahogy könyörögtem neki.. Nem bírtam már ott lenni, elköltöztem. Aztán ő meg teljesen felszabadult, hallottam folyamatosan vissza, hgy milyen jól van, most akkor van szex az új nővel,amikor csak akarja, pörög az élet, nincsenek elvárások, emellett pedig folyamatosan engem szidott mindenkinek.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy majdnem belehaltam ebbe az egészbe. 8 évig voltunk együtt, de még egy éve sem voltunk házasok..

Aztán mindenki azt javasolta (az anyja és a nagynénje is), hogy lépjek tovább,randizzak, legyek boldog.

Most megismertem egy férfit. Már amikor először találkoztam vele, az sem tetszett a férjemnek. Most viszont a hétvégét ez a férfi nálam töltötte. Ezt is visszahallotta, és most az egész családja engem utál.

Aztán annyit sikerült megtudnom, hogy azért vagyok most én a k_rva, mert ő legalább egy évig ismerkedett a csajjal, én meg nem régóta ismerem ezt a férfit.

Persze nem hosszútávú kapcsolatot keresek, de miért ne érezhetném jól magam? Persze, nem vagyok még túl a férjemen, lehet hogy nem is leszek soha. De igyekszem minden módszerrel küzdeni, hogy jobb legyen, hogy jobban érezzem magam. Most tényleg én lennék ezért a k_rva?

Mert ma beszéltem a férjemmel is pár szót, és a végletekig ki van akadva rám ez a hétvége miatt. Holott ő már másfél hónapja együtt él a barátnőjével..

Nem tudom miért foglalkozok még ezzel... Csak így a válás is megnehezül, mert külföldön élünk, nem tudunk hazamenni elinditani.. Meg folyamatosan megy a háborúzás részéről..

Mit tegyek? :(

2020. ápr. 7. 13:05
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Ignorálni kell azokat.

Nem működött, tovább kell lépni. Innentől a te életed, nem igazán kéne pont annak (meg az ő rokonainak) a véleményére adni, aki összevissza csalt.

2020. ápr. 7. 13:10
 2/20 anonim ***** válasza:
100%

,,még túl a férjemen, lehet hogy nem is leszek soha"

1; nem beszélsz be magadnak ilyen butaságokat

Undorító amit a férjed csinál. Miért nem válsz el tőle ? Örülj, hogy megszabadultál tőle. Talán így kellett lennie , és legalább van esélyed olyan férfira akivel tudsz babát vállalni. Franc se sírna egy ejkora lúzerért.

2020. ápr. 7. 13:17
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellene beszámolnod sem hogy randizol, ő költözött el, és kezdett új életet. Nem kérhetnek számon nincs erre semmilyen alapjuk, állj ki magadért, és állítsd le az EXférjedet.
2020. ápr. 7. 13:45
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Amint lehet válópert beadni. És ha sokáig folytatja a szemétkedéseit, simán megmondanám neki, hogy ő, mármint az új pasim bármikor képes nekem gyereket csinálni. Ezzel biztos rugnék rajta akkorát, mint ide Mekka.

Megjegyzés:Kérdező, a lombikkal a te szervezeted lett volna agyonstimulálva hormonokkal. Aminek a hosszú távú következményei nem kiszámíthatóak. Biztos, hogy megért volna Neked ez annyit? Örülj, hogy megszabadultál tőle.

2020. ápr. 7. 14:04
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy évig ismerkedett a csajjal... Jah melletted.Ez milyen undorító már és még neki áll feljebb :D
2020. ápr. 7. 14:06
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Legyen önbizalmat! Olyan embertől fogadsz el tanácsot, aki megcsalt és 1 éven keresztül hazudott? Mással van együtt, mi köze van ahhoz amit csinálsz? Állj ki magadért!
2020. ápr. 7. 14:39
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

"Megjegyzés:Kérdező, a lombikkal a te szervezeted lett volna agyonstimulálva hormonokkal. Aminek a hosszú távú következményei nem kiszámíthatóak. Biztos, hogy megért volna Neked ez annyit? Örülj, hogy megszabadultál tőle."

Egyet értek. Nem vagyok egy önző ember, de nehogymár egy undorító pali miatt mondj le az egész jövődről, családról, gyerekről. Hol ér ennyit ez az egész ? Még ha tudna gyereket csinálni is menekülnék tőle nemhogy így...

2020. ápr. 7. 14:41
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Èn azt nem èrtem, hogy egyáltalán mièrt tudják betève azt, hogy te mikor hol kivel vagy, töltesz el időt? Nem tartozol nekik beszámolóval, semmi közük hozzá. Szètmentetek, mindenki csinál amit akar. Egyszerűen csak savanyú a szőlő. Most hogy te is találtál mást, már bas..a a csőrèt, hogy ilyen hamar túllèpni látszol rajta. Aztán csak belèd akar rúgni, nehogy már jól èrezd magad. Ennyi az egèsz. Ezen pont hogy egy jót röhögnöd kène, nem pedig bosszankodni.

Amit tegyèl az egyrèszt az, hogy nem kell a magánèleted teregetni. Egyáltalán nem is kell beszèlned velük, amiket még mondanak, sza.d le. Teljesen lènyegtelen mit gondolnak, meg mit böfögnek össze, csakhogy bántsanak. Ès amint lehet, add be a válást. Ennyi.

2020. ápr. 7. 14:46
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Külön laktok, így szerencsére nem kell kerülgetnetek egymás egy lakásban. Hívj fel egy magyar ügyvédet, hogy a mostani helyzetben online hogyan lehet elindítani a válást. A váláson kívül másról ne beszélj a férjeddel, határold el magad tőle és egyáltalán ne foglalkozz vele.

33N

2020. ápr. 7. 14:57
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz, de próbálj meg nem foglalkozni velük. Most már úgy éled az életed, ahogy szeretnéd, senkinek nem tartozol magyarázattal. Adj esélyt magadnak. Meg nehogy már ő pattogjon! Mi köze hozzá? Meg ő kerülgette sokáig a másik nőt, te meg pont nem csaltad meg, a szakítás után ismerkedtél meg valakivel. Hogy van egyáltalán pofája így viselkedni? Nem stílusos, de megérdemelné, amit írtak előttem is. Vágd a fejéhez, hátha más tud gyereket csinálni neked. Lehet elmegy a kedve a további kekeckedéstől.

Édesanyám is csak tűrt és szenvedett a házasságában apám mellett, és amikor elvált tőle, néhány embertől szintén megkapta, hogy egy k... Eleinte bántotta, de aztán megtanulta, hogy kell ezzel nem foglalkozni és hála Istennek új életet kezdett és most boldog.

Sok sikert!

2020. ápr. 7. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!