Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit fizessek?
Kb. 3 hónapja élek külön a feleségemtől, és mivel nagycsaládosok vagyunk minden hónapban átutaltam a családi adókedvezményt neki gyerektartás gyanánt.
Viszont mivel heti háromszor nálam vannak a gyerekek, nem érzem úgy hogy az egészet átutaljam, mivel én is költök rájuk.
Vajon megtehetem hogy kevesebbet utalok?
Ez mire válasz??
Ez azért elég pofátlan dolog, hogy a feleségednek van 3 gyereke, ezért kapsz te ekkora adókedvezményt, és ezt se teljes mértékben akarod átadni neki.
Neked a két saját gyerekre mennyi is járna?
Ha te sokkal jobban keresel, akkor most a feleséged sokkal kevesebb pénzből neveli a három gyereket. Te meg itt takarózol, hogy mit akarsz a gyerekre szánni? Ne a továbbtanulásra hivatkozz, ha a napi megélhetésüket lexarod!
🤮🤮🤮🤮🤮🤮Ez volt a vélemény rész.
A válasz meg: Lehetőleg minél többet, persze az adókedvezményen felül.
A feleségem megcsalt és ő választotta a másik embert, akihez oda is költözött, ha majd a saját pénze elfogyott akkor kérni fog a faszitól, elvégre befogadta őket.
Ő választotta ezt az életformát, és higyjétek el így több pénzt kap mint mikor elválunk.
Mivel 100 ezer forintot tuti nem kell a két gyerekre fizetnem.
Azért is nem inditja a válást mert nagyon jól tudja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!