Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mintha csak azt kérdeznéd, hogy ne legyünk boldogok soha, mert véget érhet?
Még nem vagyok "102030 éve házas", csak 36 éve vagyunk együtt asszonykámmal, de ha bármikor véget ért volna, akkor sem bántam volna soha, hogy boldog voltam, ameddig lehettem.
Röviden: nem, semmi értelme nem volt.
4 év együttélés után házasodtam, én nem ragaszkodtam volna ehhez a papírhoz, az asszonynak fontosnak érezte, mondom ezen ne múljon a boldogsága. Aztán egy év se telt el, mire ő is rájött, hogy nem ezen múlik a boldogság, és elkezdett csalni gyermekvállalás közben, miközben én mit sem sejtettem. Aztán húztuk még egy ideig, a gyerek miatt nem akartam válni, meg még szerettem is. De a folyamatos megalázást, megcsalást nem lehet a végtelenségig bírni. A pénzt mindenki azt vitte, amit hozott, nem volt fele-fele osztozkodás. A közös gyerekkel is minden rendben, mindketten napi kapcsolatban vagyunk vele, mondhatni közösen, de külön neveljük. Én valószínűleg nem fogok újranősülni, lehet párkapcsolatom se lesz többé, nem hiányzik, hogy még egyszer így megalázzon és átverjen valaki, és még egy gyerek ne családban nőjön fel. Ugyanezt meg lehetett volna papír és papír nélkül is csinálni. Én ateistaként hűséges voltam, és az is lettem volna, amíg a halál el nem választ papír nélkül is, neki vallásosként a papír sem volt elég hozzá. Szóval megérte? Nem, teljesen fölösleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!