Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes folytatni ugy a hazassagot hogy mar nem vagyok szerelmes belé, sokaig elhanyagolt, sokszor megsértett es most mar tetszik vki mas?
Azzal a masikkal nincs semmi koztunk, nem is akarom hogy legyen amig nem valunk el.
Nagyon nem szép tõlem ha ezért valni akarok?
6éves a hazassagunk, gyerek nincs
nálatok érdemes lenne akár szakembert is bevonni a párkapcsolat újraélesztésébe... nem menthetetlen.
pl. szemelyescoach.hu
Masik pont ua vegzodne
Csak szolok
Hozd helyre a hazassagod amig lehet
Ha nincs gyerek akkor nincsen semmi értelme együtt!!
Én nem tudok menni pedig évek óta semmi szex. De van egy közös fiunk. Az már nem mindegy
36f
Miert nem udvarosz hivod randira a feleseged ?
Hazassagban semn jar a szex tenni kell erte es nem az agyban
Egyetértek a felettem szoloval.
Én is próbàlom helyrehozni a kapcolatunk , nagyon jol esne ha elhivna randira, meghívna egy kvra,akàr egy bevasarllas alkalmàval ha elmegyunk egy kàvézo elott, ha eszébe jutna ujra "lehengerelni", kedves figyelmes gesztusok, néha egy szàl viràg, egy őszinte bók jolesne... De a szitu ugy néz ki hogy évek óta én hivom őt moziba, évfordulókra szülinapra én emlékezek csak,legutobb is egy tàl sütivel àllitottam be melobol hamarabb hazajotzem hogy kicsit kettesben legyunk de épp vàrta a szüleit mert elhivta őket,mert köszönteni akartàk,pedig mebeszéltuk hogy 7 végén ü nepelünk. Ugyhogy elmentem a gyerekekért az oviba..
Karàcsonyra én megleptem egy kiràndulàssal,ő meg belefizetett az uj szemüvegembe mert nem tudta mit vegyen. 11 év... 8 éve nem kaptam tőle semmit, anyàknapjàra egy viràgot.. :(
Szoval férfiak, igenis hóditsàtok meg mi dig a feleségeteket,érezze hogy szàmít,érezze hogy nő a javàbol, vegyétek észre hogy nektek öltözik csinosan, szépítkezik, miattatok is edz,hogy a férfira van szüksége akinek a benne lévő nő kell!
31/N
31/N
A kerdezo kicsit olyan mint az ocska autotulajdonos
Olajat nem tolt muszakita nem viszi mosni nem mossa az autojat
Aztan az elromlik...tulaj csodalkozik es kidobja vesz egy ujat...
Szomoru ennyire tudunk vigyazni arra ami regen a legfontosabb volt az eletunkben
Egyaltalan nem igaz utolsó, nem az vagyok es nem olyan amilyenre te gondolsz.
Mar regi a kerdes, amugy 8al egyetertek.
Nõ vagyok nem ff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!