Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a feleleségemtől. Indok: nem szeretem. Hogyan mondjam el neki?
Pedig biztos voltam benne, hogy mindenki érti az iróniát, hogy miért kérdeztem, és nem komolyan gondoltam.... De mind1.
Ha nekem szól a köti az ebet a karóhoz úgy olvashattad hogy az az egy mondatom amit te lehülyéztél jelzés értékű volt csak, mert neki kell tudni hogyan mondja, hogy nem szereti, hiszen ő ismeri a feleségét. Hosszasan kifejtettem az ok okozati dolgokat is, miután hülye lettem szerinted 🙂, olvastam az első kommented. A kérdező nem tudott egyértelmű választ adni miért nem szereti már, ha viszont nem tudja akkor nem is fogja tudni neki megmondani vagy ha megmondja idővel vissza fog táncolni mert nem tudja miért nem szereti. De itt csak három opció van. Szeret, nem szeret, nem tudja. Nem értem miért lovagolsz még rajtam én sem úgy értettem hogy közönyösen mondja neki, hanem óvatosan, de ezt máshogy nem lehet mondani, hogy nem érez iránta már, csak így tudja inditani a váló beszélgetést. De ne mi adjuk már a mondatokat a szájába, ő ismeri a feleségét, hogy hogyan forgassa a száját hogy ne bántsa meg, ezt próbáltam jelezni az egy mondatommal.
A hülye komment voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!