Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El akarok válni a feleleségemtől. Indok: nem szeretem. Hogyan mondjam el neki?
Légy vele őszinte! Minél előbb annál jobb!
32N
Te nem olvastál a soraim között. :)
De nem is a te dolgod se az enyém, de 1-es válaszommal jelezve, hogy ne tartsa hazugságba az asszonyt, ha már nem szereti, de ne is bántsa meg! De annak értelme nincs ha biztosan tudja, hogy nem szereti, akkor ezt csak egyféleképpen tudja elmondani, a lényeg itt nem mindegy milyen hangsúllyal. Lehet prédikálni az évekről, hogy milyen szép évek is voltak, de úgy sem az lesz a súlyozottabb a férjnek, hanem az elhidegülés, mert gondolom ez itt a bibi. Ha óvatoskodik, és izzadva próbál mellébeszélni, azt lehet félre fogja érteni a felesége, és azt egy házastárs se érdemli meg tök mindegy milyen nemű, pláne, hogy szült neki egy gyereket. Mire kinyögi, akkor meg fog sértődni az asszony, és jogosan fogja azt érezni, hogy hülyítette a férje. Szépen meg kell mondani, hogy az érzések irányába már nem érzések, és nem akarja megbántani, de tudja, hogy ilyen helyzetbe az igazság időnként fáj, de ha hazudna neki egész életében, akkor azzal csak vesztegetné mindenki idejét. Erőszakkal nem lehet senkit a másik mellett tartani, se kényszerből, az úgy nem igazi.
Már nem a középkorban élünk, de előbb utóbb ha úgy marad mellette, hogy nem szereti, akkor elképzelhető hogy tartani fog mellette egy harmadikat, mert nem tudta megmondani, és az jobban fog fájni az asszonynak, mint ha most mondaná el. Szóval te nem értetted amit én írtam.
Ha döntött mondja el, de biztosan tudja, hogy nem fog visszatáncolni hozzá, mert az nem döntés, aki döntött az határozott, és el tudja mondani a másiknak minden segítség nélkül, anélkül, hogy ötlet mondatokat írnánk itt neki, hiszen az ő felesége, neki kell tudni milyen típus, és neki kell tudni, hogy megtudtak e beszélni régen is mindent, mert ha igen akkor az az asszony jobban fogja értékelni az őszinteségét, mint a hosszas prédikációt.
Leül, elmondja neki az érzéseit, és a szándékát, hogy el szeretne válni, és aztán úgy is beszélgetnek, mit nem értesz ezen amit egy mondatba írtam? Sorok közötti jelzés volt. Nincs mit újra olvasnom, lehülyéztél mert őszinte voltam, lehet az asszony is le fogja hülyézni a férjét,mikor kíméletesen elmondja ezt neki, de a válás senkinek se könnyű, de ha tényleg nem szereti, akkor minek kínozza, az senkinek se jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!