Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedni de hogyan?
teljesen jó szándékból írom ezeket, de valószínűleg nem fog tetszeni
azért próbáld meg végiggondolni az itt kapott tanácsokat, mert van aki segíteni próbál
tedd kicsit félre a sérelmeid és nézd reálisan a dolgokat
annak tényleg örülni kéne, hogy a másik nő kedves a gyerekeddel, így őt sokkal kevésbé viseli meg a dolog
nem elvenni akarja tőled, csak valószínűleg úgy van vele, hogy rendszeresen találkoznak és ő a volt férjed gyereke, az ő családja része, szóval megpróbál vele jól kijönni
ha meg egy rendes gyerek, akkor meg miért ne kedvelhetné, nem? és attól, hogy a gyerek is kedveli, nem azt jelenti, hogy akkor téged kevésbé fog szeretni
azzal nem is tudsz mit kezdeni, hogy az ő kapcsolatuk milyen, sőt, ha tiltod, akkor azzal csak a ti kapcsolatotoknak ártasz
inkább próbálj meg többet vele lenni, több közös programot csinálni (persze ezt se szabad erőltetni, vedd figyelembe az ő igényeit)
a másik, ami fontos lenne, ne utáld ennyire azt a nőt, mert ez a te energiáidat emészti csak fel és semmire nem mész vele
a saját életedet teszed így tönkre
nem kényszerítette a volt férjed, hogy hagyjon el téged és nem fair mindenért őt hibáztatni
ha már nem volt olyan jó a házasságotok (és nem volt, ha elhagyott), akkor ha ő nincs, talált volna másik nőt és akkor se élnétek most együtt boldogan
nem kell kedvelned és teljesen érthető, hogy elenérzéseid vannak, de akkor se utáld
ez csak neked rossz (meg amúgy a gyerekednek is), neki aztán teljesen mindegy
elhiszem, hogy nem könnyű és nem is mondom, hogy ez gyorsan megy, de el kell kedened a saját életeddel foglalkozni és a saját boldogságodat keresni
pl. mikor a gyereked épp náluk van, ahelyett, hogy azzal kínoznád magad, hogy vajon most mit csinálnak együtt, inkább szervezz magadnak programot
foglalkozz a hobbiddal, próbálj ki új dolgokat és idővel könnyebb lesz és lehetsz te is újra boldog
a barátaid meg csak segíteni akarnak, még ha ez a lépj tovább dolog neked nem is tűnik annak így elsőre
de biztos vagyok benne, hogy meghallgatták a panaszkodásaidat és próbáltak tanácsokat adni, de 4 év után azért nehéz mást mondani
ne mard el magad mellől az embereket, akik amúgy szeretnek és törődnek veled
Egyszeruen ignoraltam h boldogok, sajat eletemre koncentraltam, tervekre h h jutok elore, zero negativ energiat pazaroltam rajuk, idokozben osszehazasodtak, lett 2 gyerekuk, majd elvaltak, en talaltam egy sokkal jobb embert, osszehazasodtunk, az elet megy tovabb es ne hagyd h visszahuzzon.
Egyebkent en ugy fogtam fel h orulok h az a no (aki miatt igen elvalt es egyedulallo anya lettem es volt 2 nagyon nagyon nehez evem) szereti a gyerekeimet, jol banik veluk lathatason. Sokkal nehezebb lett volna ha cseszteti v gyuloli oket.
Sajnálom kérdező, én is elváltam, mert lelépett egy másik nőhöz. Nincsenek már együtt, így nem érte meg neki, hogy újabb strigulát húzott be. A megfogalmazásod viszont nem helyes. Nem vette el a férjed. A férjed döntött úgy, hogy lelép hozzá. Idővel majd kiderül, hogy érdemes volt-e neki. Hidd el bennem is volt düh a nő irányába, de amikor lecsillapodtam, már nem hibáztattam őt. Kiderült az is, hogy eléggé be lett etetve, hogy mi már szétmentünk, ami akkor még nem volt igaz. Mindenesetre megkapta a főnyeremény volt férjemet, aki szintén rommá csalta őt is. Megkapta a "büntetést" a csaj is.
Elváltam tőle (bár ő nem akart, csak szórakozni egy ideig a másikkal, ezt bevallotta). 2évig kutyául éreztem magam, de most tizenév után azt mondom, hogy a legjobb döntés volt válni, és nem várni a nem létező csodára.
Én azt mondom, hogy örülj, hogy a gyerek jól érzi magát vele. Sokkal rosszabb lenne, ha aggódnod kellene a láthatás miatt, hogy a gyereked nem-e rosszul érzi ott magát. Próbáld kihasználni az időt, amikor nincs veled, hogy egy kicsit kikapcsolódj. Ne rágódj a múlton, fogadd el, hogy ti nem voltatok egymáshoz illők, hiába szeretnéd ezt hinni. Én túljutottam ezen az egészen, hála az erős jellememnek.Azóta is egyedül vagyok, de ennek nagyon örülök. Nem vágyom már komolyabb kapcsolatra, elég csak nézni, hogy mennyi dugába dől körülöttem. Nekem ebből a szempontból nyugodt az életem. És ez felülmúlhatatlan. Ha nem tudsz túljutni végképpen, akkor szakember, mert 4 év az már túl sok. Kicsit gyenge a jellemed a jelek szerint, ezen változtatni kellene.
és ö szeret? nem, mert massal van.
Igazsagot akarsz? Az csak Istennél van ,itt nemnagyon. Keresd Istent es ertelmet talal az eleted.
udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!