Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elengedni de hogyan?
1. Beszéld meg a gyerekeddel, hogy ez zavar téged.
2. Ne engedd el annyiszor hozzájuk. Az apja jöjjön érte, hozzátok.
3. Azért mert neki új családja van, nem jogosít fel arra, hogy neked ne lehetne boldogabb életed.
A férjedet nem vette el senki, önként és dalolva választott mást!
Ideje lenne 4 év után az energiáidat magadra fordítani, ne az ő boldogságukat irigyeld, hanem találd meg a sajátodat.
Szerintem annak örülnöd kéne, hogy kijön az apja új családjával. A gyerek szempontjából ez jó. Elég nagy törés volt neki a válás, így legalább boldog lehet az apjával és veled is.
A saját lelked rendberakásához így négy év távlatából azt hiszem professzionális segítségre lesz szükséged. Ha friss lenne a sérelem, tudnék adni 1-2 tippet, de nálad ezek szerintem már nem működnének.
Ó, a tipikus rosszindulatú exanyuci akinek az élet (is)fáj.
Figyelj csak... egy tequila meg egy jó kúrás rád férne.
Szerintem dobjál be egy xanaxot, és vegyél egy vibrátort.
Itt aki mérgező az egyedül te vagy!
Ahogy mondták, örülj neki hogy jó a viszony köztük!
Te meg dobjál fel egy sminket, vegyél fel valami szexi ruhát és indulj pasizni !!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!