Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek hogy végre elengedjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre elengedjen?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék a részletekbe belemenni, rossz házasság veszekedések.. Gyerekek akik végig nézik. Nem megy bele semmibe, azt mondja semmit sem fog aláírni. Fenyeget öngyilkossággal mert hogy ő nélkülem nem tud élni. Szenvedek mellette,nincs kihez forduljak. A munkám is bizonytalan ha elhagyom, kijelentette hogy ő nem lesz a gyerekeinkel azért h dolgozhassak. Nagyon elkeseredtem. Jó tanács?
2020. jan. 14. 17:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én a helyedbe keresnék egy jó pszihológust aki segít ötletekkel hogy tudnád kiugrasztani a nyulat a bokorbol mert ne hari hogy ezt irom de a pasid direkt nem férjet írtam mert annak se nevezhető érzelmileg zsarol és fenyeget hogy bántsa magát ha te elhagyod.

Kérj segítséget. Baby sitter?

2020. jan. 24. 14:59
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Családsegítő? Ha nincs pénzed baby sitterre és szociális segítő kijár hozzátok kisgyermeknevelő szakkal. Mert szerintem ilyen is van. De jól informáld le nehogy valami necc legyen. Mármint csak megbizható becsületes baby sitterre bízd a gyereked? Mi van a szüleiddel? Testvér? Rokon? Akikben megbízol vagy barátnő aki otthon van és otthon dolgozik?
2020. jan. 24. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!