Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tegyek hogy végre elengedjen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy végre elengedjen?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék a részletekbe belemenni, rossz házasság veszekedések.. Gyerekek akik végig nézik. Nem megy bele semmibe, azt mondja semmit sem fog aláírni. Fenyeget öngyilkossággal mert hogy ő nélkülem nem tud élni. Szenvedek mellette,nincs kihez forduljak. A munkám is bizonytalan ha elhagyom, kijelentette hogy ő nem lesz a gyerekeinkel azért h dolgozhassak. Nagyon elkeseredtem. Jó tanács?
2020. jan. 14. 17:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Vane segítséged? Pl szülők. Mindegy h alairjae, ha az egyik fél válni akár.
2020. jan. 14. 17:32
 2/12 anonim ***** válasza:
90%
Menekülj, ahogy tudsz. Nincs aki támogasson, vigyázzon a gyerekekre? Beteg ember, valószínűleg csak a szája nagy, hogy öngyilkos lenne. Nem tudom, hogy a beleegyezése nélkül hogy tudnál elválni tőle. Egyáltalán kell az?
2020. jan. 14. 17:32
 3/12 A kérdező kommentje:
Mind a kettőnk oldaláról dolgoznak a nagyszülők, hétvégente lenne segítség maximum. A legkisebb 2 éves közösségbe sem jár, így az állandó reggeles sem megoldás. Az aláírást arra értettem illetve ő hogy pereskedhetünk ő semmibe sem egyezik bele, azt mondta gyerektartást sem fog fizetni. Ezzel akar megfogni, hogy tudjam nem lesz segítség és ellehetetleníti az életünket.
2020. jan. 14. 17:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem gond hogy nem ír alá, ez nem kivansagmusor, hanem bírói ítéletet. Ha meg nem fizeti a gyerek tartasz akkor kérhető a fizetésebol való lstiltatas
2020. jan. 14. 17:44
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

A váláshoz nem kell mind a két fél beleegyezése. A gyerektartás fizetése nem egyéni döntés kérdése. Ha van munkahelye, lehet tiltással kérni. Ha nincs, na ez szívás, mert nehéz behajtani. Ha nem fizet, lehet államtól előleget kérni, őt pedig akár le is ültethetik miatta. De ha lelép külföldre és nem fizet, sokat nem tudsz tenni.

A 2 éves mehet bölcsibe, kibírható, enyéim is jártak.

Ha nincs pénzed, 3lvileg a bíróságokon van ingyenes jogi tanácsadás, utána kell nézni.

Fontos, hogy ne hagyd magad zsarolni, ne félj tőle, játszik veled.

2020. jan. 14. 17:45
 6/12 A kérdező kommentje:

Van munkahelye, nem is fizet rosszúl.

Nem lehetek önző tudom,néznem kell a gyerekeket de nem bírom már tovább mellette. Nyugodt életet szeretnék a gyerekeknek is és magamnak is.

2020. jan. 14. 17:55
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Elég undorító ember, aki csak azért lemondana a gyerekeiről, hogy ezzel is a te dolgodat nehezítse meg. Hányinger.

Hagyd ott minél előbb. Biztos lehetsz benne, hogy nem lesz öngyilkos. Ha lennének ilyen szándékai, nem beszélne róla, nem fenyegetne vele. A váláshoz nem kell az ő beleegyezése.

2020. jan. 14. 18:43
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

"Nem lehetek önző tudom,néznem kell a gyerekeket de nem bírom már tovább mellette."

Ez a legnagyobb zsákutca gondolkozás, amibe bele mehetsz. Attól, hogy van gyermeked a saját életed is fontos. Nem szenvedhetsz egy életen át.

Nagyon szomorú ez a helyzet. A helyedben felkeresnék egy ügyvédet és tanácsot kérnék tőle. Ő már sok ilyet látott, tudni fogja, hogy melyik fenyegetésnek van alapja, melyiknek nem.

2020. jan. 14. 18:56
 9/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt teszem az lesz a legjobb.
2020. jan. 14. 19:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én is majdnem ilyen bunkó fogadtam a válás hírét, mint a férjét. Mondjuk ez a gyerek dolog kimaradt.

De senkit nem érdekelt a hisztim, lassan abba is hagytam.

A válás egy jogi, rutinn eljárás, a vélemények közömbösek.

A jól fizetett állását nem fogja bejelentetlen alkalmi munkára cserélni, szóval a gyt. is biztos, a vagyonmegosztás is. Ne félj!

2020. jan. 21. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!