Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekem 2 hónapos, apjával szétmentünk. Hogy oldjam meg a gyerek láthatását? Apuka szeretné elvinni a kicsit 2 etetés között babakocsizni, én ezt annyira nem szeretném. Hogy szokták ezt megoldani? Mennyi gyerektartást illik kérni?
Figyelt kérdés
2010. júl. 21. 11:23
11/17 anonim válasza:
Akkor egyszerűen csak félted. Érthető hisz még nagyon pici. Viszont az apának joga van ahhoz hogy elvigye. Természetesen én is ellenezném ha pont 40 fokban akarná sétáltatni, de gondolom azért van felelősségérzete a férjednek én ő is nézi a gyereke érdekeit. Ülj le vele és meséld el neki az aggodalmaidat. Szereti a gyerekét biztos nem akar neki rosszat. Te ismered jobban.
12/17 A kérdező kommentje:
Biztos nem akar a gyereknek rosszat. De a pici 3 hete kórházban volt emésztőrendszeri problémával. Ami azóta tünetmentesen megoldódott, viszont a pici mohón eszik, sír is közben, félrenyel, büfiztetni is kell és nem akarom hogy apuka etesse a gyereket! 2 etetés között kap lehetőséget, de fél napokra nem fogom ott hagyni nála az fix. Miután tud járni és beszélni, természetesen én is rugalmasabb leszek. Ez gáz?
2010. júl. 21. 12:51
13/17 anonim válasza:
Nem gáz, és lehet lepontozni. Ott lehetsz, amikor látja a gyereket. Te tudsz a legjobban reagálni a baba szükségleteire.
14/17 anonim válasza:
Én nem adnám oda, látogatja az otthonodban, a te felügyeleted alatt, kicsi még. Ha meg sétálni akar vele, akkor menj velük te is, tolhatja a babkocsit, ha nagyon akarja:)Nálunk is ez van még. Lányom most 17 hós, de az apja majdnem minden nap jön a lányához, elvinni még nem vihette el. Jóban vagyok egyébként az exemmel.
15/17 anonim válasza:
Nem értem, ezt miért tőlünk kérdezed. Ha nem tudtok megegyezni a láthatásban és a gyerektartásban, akkor majd a biró dönt.
Nem árt ehhez tudni, hogy a biró általában úgy dönt, hogy ilyen kicsi gyereket csak az OTTHONÁBAN láthatja az apa és 3 éves koráig csak nappalra viheti el. Ha megbizható az apa, természetesen elengedheted vele előbb is, gyakrabban is, tovább is.
Gyerektartás általában a jövedelmének a 20-25%-a.
16/17 anonim válasza:
Az én kislányom is elég kicsi volt, amikor szétköltöztünk, de én mindig odaadtam az apjának a kicsit. Amikor már nem volt anyatejes, ott is aludt nála. Ő az apja, miért ne tudna rá ugyanúgy vigyázni, mint te? Gondolom, ha együtt élnétek, akkor is lenne rá példa, hogy egyedül van a kicsivel. Ha meg bármi probléma van, telefon, orvos, stb. ne kombináld túl a dolgot szerintem.
17/17 anonim válasza:
Nem tudtok kibékülni? Az lenne a legjobb megoldás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!