Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
2 éve vagyunk házasok a ferjemmel van egy 19 hónapos fiúnk, áprilisban vettünk házat. Ez mind tök szép es jó.... de szex sem működik ( mindent en csinalok ő semmit szó szerint ) ő mindig fáradt sosincs kedve ereje semmihez. Mikor megjön a gyerek sir utána hogy foglalkozzon vele kb 20 percet jatszik vele es megy ps-ezni...
En ugye itthom vagyok a gyerekkel de mindent megcsinalok egyedül (mosok főzök takarítok) vasalni akkor vasalok mikor elaludtak es felmosni is akkor mosok fel. Es a gyerekkel is en jatszok futok utána meg minden.... beszeltünk a problemárol mar kerszer is mindig a fejemhez kaptam hogy gyerekes a gondolkodádom. Mondtak milyen a házassag főleg gyerekkel( szerelem elmulik meg minden...)
De ezt nem igy kepzeltem hogy 2 év hazassag utan lesz olyan az eletünk mint két nyugdijasnak.
Kicsinosítom magam akkor is csak beszól...
Kezd elegem lenni! Semmi másra nem vágyom csak hogy kölcsönösen foglalkozzunk egymással a szexben is és a mindennapokban!
Szerintem ez nagy kéres egy feleségtől a saját férje felé...
Jól látod, ez nem nagy kérés.
De mikor ilyen kérdést olvasok itt, mindig eszembe jut, mégis mire számítottál? Az ilyen beállítottságú pasik a kapcsolat, házasság, gyerek ELŐTT IS ILYENEK. Tehát nem kellene ezen meglepődni. Tűrsz, és ennyi. Vagy kilépsz, és leszel egyedülálló anya.
Nincs olyan, hogy a pasi hirtelen megváltozik, ez a TI választásotok, az ilyen hím!
Na, ti is felősségteljesen vállaltatok gyereket.
Ugye 20 év körüli, alacsonyan iskolázott kislány vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!