Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el itt a lányok, hogy ha kivesszük az öregeket (58%-os a válási ráta minden korosztályt nézve), akkor kb 70%-ban elválnak a 30-as,40-es párok, így majd ők is újra szinglik lesznek?
Figyelt kérdés
De osztják az észt, hogy ilyen soha nem lesz nekik, olyan hurrá happy boldogok a párjukkal. Pedig már ott is kongatják a vészharangot nagyon nagy eséllyel, csak ezek a lányok még nem tudják.2019. dec. 25. 15:25
21/23 anonim válasza:
# 17
Pont azért kértem, hogy belinkelnél-e párat, mert én is évek óta vagyok itt, és nagyon ritkán látok ilyet.
Egyáltalán nem az a benyomásom, hogy ez lenne a jellemző.
22/23 anonim válasza:
Tudod, a házasság, együttélés, szerelem, nevezzük akárhogy, de ezt csak őszintén, teljes odaadással lehet csinálni. Magamat, testemet-lelkemet, az életemet megosztom a párommal, és ő is velem. De ha ezt csak félszívvel csinálom, már ott elveszett a dolog, az már nem szeretet-alapú, és tele van kétkedéssel. Vagyis igen, mindenképpen abban fogok hinni, hogy örökre együtt leszünk, hiszen én mindent megteszek ezért, és nemcsak a jó időkben szeretem, hanem mindig, akkor is ha beteg, vagy ha rossz kedve van, türelmetlen, mert én is tudok olyan lenni. A baj a mai világgal van, ami belénkneveli, hogy minden helyett van jobb, amire le lehetne cserélni a régit, és ezt beleültetik az emberi kapcsolatainkba, ezt látjuk a nagy menő amerikai filmekből is.
23/23 anonim válasza:
Mert ezek a lányok hülyék, és nem olyan szellemileg emelkedett, mint te :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!