Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 30as férfi korosztályt kérdezném?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as férfi korosztályt kérdezném?

Figyelt kérdés

Összejönnétek egy huszonévessel?

Mi az ami megfogna benne?

("friss pipihùs" témát hanyagoljuk, csak komoly válaszokat)

2018. aug. 25. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

11 évvel fiatalabb barátnőm van.

Intelligens, humoros, figyelmes nő.

Én nem érzem magam öregnek, ő pedig gyereknek, így az életkor csak egy szám.

És nem, nem a "pipihusi", előtte egykorú párom volt, és alapjában véve nem a fiatalabbak között keresgéltem, csak így alakult.

2018. aug. 25. 19:16
 2/12 A kérdező kommentje:

De aranyos :)

Sok boldogságot nektek! :)

2018. aug. 25. 19:22
 3/12 anonim ***** válasza:
Igen, de csak azért, mert friss pipihús, biztos nem. Ha más értékei is vannak a testén kívül, akkor viszont nagyon is.
2018. aug. 25. 19:24
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem korfüggő, mindig vannak kivételek.
2018. aug. 25. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:

#3 még mindig...

Ugyanazokat az értékeket keresném benne, mint egy idősebb nőben. Kedvesség, intelligencia, humor, optimizmus stb.

2018. aug. 25. 19:27
 6/12 anonim ***** válasza:
Igen. Nekik vagyok az esetük:) Az fogna meg benne ha életem végéig szeretne;)
2018. aug. 25. 19:34
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem. Főleg egy olyannal nem, aki minden órában itt tesz fel ilyen kérdéseket. Marhára éretlen hozzám és nem ennyitől függ, hogy kivel jövök össze.
2018. aug. 25. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
Még egy éve élből elutasítottam hogy én 30 alattival összejöjjek. Viszont jobban átgondolva, ha olyan a személyisége, és valóban megfog, akkor tökmindegy hogy hány éves.
2018. aug. 25. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
30-as férfi meg huszonéves lány, az 31 éves férfit és 29 éves nőt is jelenthet. Nehogy már az legyen az elvárás, hogy a férfi csak saját magánál idősebb nővel jöhessen össze!
2018. aug. 25. 21:24
 10/12 anonim ***** válasza:
52%

Sőt, azt is jelentheti, hogy 1 nappal született később, mint a nő, és így ő már betöltötte a 30-at, mikor a lány még csak 29 és 364 napos...

Szerintem rajtad kívül mindenki értette a kérdést...

2018. aug. 25. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!