Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el itt a lányok, hogy ha kivesszük az
öregeket (58%-os a válási ráta minden korosztályt
nézve), akkor kb 70%-ban elválnak a 30-as,40-es párok,
így majd ők is újra szinglik lesznek?
Miért fogadnak el, mikor mindenki a jelenben él, szerinted mindenki úgy hazasodik, hogy majd egyszer elvalnak? Nme mindenki azt hiszi, hogy ő lesz a kivétel. Persze vannak kivételek is azt ne feledjük.
2019. dec. 25. 15:32
Miért kellene elfogani hogy velem is biztosan meg fog történni az, amire amúgy csak 70% az esély. Amúgy Linkelhetnél valami statisztikát is erről, mert én egyáltalán nem látom, hogy a 30-as 40-es korostályban a házasságok 70% válással végződne.
2019. dec. 25. 15:36
Én is boldog voltam 7 évig, nem aggódtam azon, hogy elválunk, élveztem az életet, a kapcsolatot. Aztán mikor már nem volt jó, elváltunk. Később megismertem a mostani férjemet, akivel 10 év boldog vagyok, soha nem aggódom azon, hogy elválunk, jajj mi lesz. Ha mégis megtörténne, akkor ez van. De akkor is elmondhatom, hogy volt már 17 évem, amikor boldog voltam. Sokkal jobb, mint azon görcsölni, hogy jajj, úgyis vége lesz.
2019. dec. 25. 15:38
4/23 A kérdező kommentje:
Vannak szerencsés kivételek, csak kevés. Plusz tegyük hozzá, hogy akik nem válnak el, ott is a házasságok javában már csak azért járnak egy lakásba, mert összeköti őket a lakás, az anyagiak, a gyerek. Szóval ha így nézzük, akkor ez 80% feletti is lehet, ahol belül rothad minden. Kifelé persze mindenki mutatja a jót, de én pl 8 negyvenes ismerőst kérdeztem meg, abból 6 már szinte havonta 1 szer ha szexel az asszonnyal (vagy az sem), a másik kettő is max heti 1 szer. Tehát fura hallani ezt a hűdemennyire szeretlek dolgot, meg hogy a jelenben élünk. Csak gondolni kell a jövőre is.
Ja ha meg úgy nézem, hogy a férfi fingik a nő meg a körmét lakkozza akkor rögtön 110%. Küldjed már a statisztikát...
Egyébként örülünk, hogy gondolsz a jövőre. Ezért ne is legyen se csajod se feleséged hiszen úgyis vége lesz egyszer.
2019. dec. 25. 15:43
6/23 A kérdező kommentje:
Statisztikai érdekesség: hány házasságkötésre hány válás jut?
1980-as évek: 1000 házasságkötésre 346 válás jut.
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.
További meglepő adatok a válásról
A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.
Oké, akkor elismerjük. Sokkal jobb neked egyedül. Így nem kell aggódnod azon, hogy ellaposodik a kapcsolatod, vagy elhagynak. Mi meg addig élvezzük azt, ami van.
2019. dec. 25. 15:47
4: Azért abban mérni a kapcsolatot, hányszor van szex.... az ilyennek valóban nem való házasság. Tudod egy kapcsolat ennél többről kéne szóljon.
2019. dec. 25. 15:50
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.
Tehát az 70%
értem
2019. dec. 25. 16:02
10/23 A kérdező kommentje:
olvasd el, most hivatalosan olyan 57-58%-os. de ha kivesszük az idősebb, 60 feletti korosztályt akik már nem nagyon válnak el, akkor ez az 56-58% felugrik 70 körülire. Értő olvasás...
Kapcsolódó kérdések: