Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyermektől különélő szülő hozhat egyedül döntést?
Ha a gyerek szeretné, kicsinyességből, vagy az apukán való bosszútól fűtve nem kellene egy sportolási lehetőséget megvonni a gyerektől.
Ha megcsináltátok, de normális családot nem adtok neki, legalább helyezzétek már saját magatok elé néha az ő érdekeit!
Minden olyan döntést ami kihat a gyermek életére, sport, iskola, orvos, utazás csak együtt dönthettek
Akkor is ha az apuka csak két hetente hétvégi apuka!
Viszont tény, ritka egy nagy parasztság a gyermeken "leverni" a ti problémátokat!
Mind a kettőtöktől jól elvenném a gyereket!
Az ilyen gondolkodású szülőknek háziállatot nem adnék!
És mondd már meg, hogy az miért baj, hogy a gyereked külföldön nyaral és hogy karateórára jár?! Te elviszed külföldre, vagy csak a szoba-konyhát adod neki?
Szimplán csak irigy vagy, és bosszúálló, csak azt nem veszed észre, hogy közben a gyereked szív a legnagyobbat miattad.
Sajnálom a gyereket, hogy ilyen anyja van.
#6-os:
Köszönöm, de én már felneveltem két gyermeket egyedül, és apuka vagyok.
Anyuka külföldre, ismeretlen helyre távozott.
Előtte támogattam Őket mindenben, széles mosollyal az arcomon, pedig egy kanál vízben megfolytottam volna, de a gyerekek miatt mindent elkövettem, hogy nekik a legjobb legyen.
Értük a következő kapcsolatomat is eldobtam, mert nekem Ők voltak/vannak az elsők.
És igen, jól gondolod, ha te vagy a kéthetente hétvégéző anyuka, akkor sem viheti el a gyereket sem karatéra, sem nyaralni, külföldre pedig aztán végkép nem!
Viszont az is tény, hogy neked a gyerek élete legyen a fontos, az élmények amit szerezhet, tehát a támogatásodról inkább biztosítanod kéne.
Akkor talán nem "titkolnának" semmit, és megbeszélné.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!