Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válás oka, hogy ilyen magas a szám és főleg mi annak az oka, hogy a nő akar menekülni?
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.
További meglepő adatok a válásról
A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.
"Azok a nők, akik állnak hozzám olyan közel, hogy őszintén tudunk beszélgetni, azért váltak, mert párjuk mellett, egyszerűen nem érezték magukat nőnek. Ehhez még hozzá jön a pocsék, kevés szex is."
Más mellett fogják?
Nekem viagrával sem működött az asszonnyal mielőtt otthagytam. Ránéztem hányingerem volt. Kapkodnak érte.
Szegény férfiak...
Úgy előttem van ahogy a nő pisztollyal fenyegeti a szegény pasit, hogy márpedig fact fellállítani és gyereket csinálni, különben lelőlek.
Uraim! Ha én nem akarok gyereket akkor kiejtem a kis számon hogy: " nem akarok gyereket" mellette szedem a fogamzásgátlót vagy spirált tetetek fel.
Nektek is meg van a lehetőségetek nemet mondani és gumit húzni a farkatokra.
Már annyiszor olvasom ezt a nő akarja csak a férfi meg nem dumát... komolyan eszem megáll, vicc ha még komolyan is gondoljátok.
Na kedves akárhanyadik előző válaszoló: szerintem a seggtörlés is ezeknek az élhetetleneknek nem megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!