Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a válás oka, hogy ilyen magas a szám és főleg mi annak az oka, hogy a nő akar menekülni?
2000-es évek: 1000 házasságkötésre 562 válás jut.
További meglepő adatok a válásról
A válóperek 71%-át a feleségek kezdeményezik.
A két legfőbb válóok a megcsalás, félrelépés, hűtlenség, illetve az alkoholizmusból eredő problémák.
2005-ben a statisztikai adatok szerint 333 ezer elvált férfi és 491 ezer elvált nő volt Magyarországon.
Ma minden tizedik felnőtt ember elvált a házastársától.
Korábban 10-14 év után döntöttek válás mellett. A rendszerváltás óta ez kitolódott 20 évre.
A válásokat 100%-ban házasságkötés előzi meg.
Szerintem van összefüggés.
Aválások aránya 50 százalék körül mozog: vagy jól döntött vagy sem.
Annak meg, hogy a nők adják be a válókeresetet, szerintem egyszerűen adminisztratív oka van. A pasinak mindegy, hogy ki van-e mondva a válás, ő attól még kúrogatja a legfrissebb 20 éves szőkéjét. A nőnek viszont kell a papír, hogy jöjjön a gyerektartás.
#7 A te pasid be szokott sz@rni, hogy neked egyből a sz@ros gatya jut eszedbe a férfiakról?
Most komolyan: honnan szeditek ezt a hülyeséget, hogy a pasik telesz@rják a gatyájukat?!
Férfi létemre ki tudom törölni a hátsóm, de mondok jobbat: a bidét is ismerem.
A helyedben jobban megválogatnám, kivel állok szóba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!